Μέσα από μια ολική ανανέωση, εμπνευσμένη από τη νέα εποχή της εταιρίας που έχει ως όχημα την αγάπη για τα ζώα σε συνδυασμό με την απόλυτη γνώση για τη φροντίδα τους, το πρώτο flagship κατάστημα του δικτύου, στη Λ. Τατοΐου 161 στην περιοχή της Κηφισιάς, πραγματώνει τη νέα εικόνα των Pet City.

Το ανανεωμένο κατάστημα Pet City έχει σχεδιαστεί με βάση όλες τις σύγχρονες τάσεις, ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη μια νέα εμπειρία αγορών που ενισχύεται τόσο από την παροχή νέων υπηρεσιών, όπως Grooming, Pharmacy & Vet Clinic, σε συνδυασμό με την μοναδική ποικιλία προϊόντων και αξεσουάρ για κάθε ανάγκη του κατοικιδίου. Το κατάστημα, δεν βασίζεται μόνο στους ανακαινισμένους του χώρους, τα πιστοποιημένα προϊόντα και top of the line υπηρεσίες, αλλά στοχεύει στο να προσφέρει και την άψογη εξυπηρέτηση μέσα από τη βαθιά γνώση του αντικειμένου και την αγάπη για τα ζώα που κρύβει μέσα του κάθε υπάλληλος.

Μέσα από αυτή την ανανεωμένη αγοραστική εμπειρία, οι καταναλωτές, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις, έχουν δίπλα τους τα Pet City, τον απόλυτο ειδικό, που ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και στην εξειδίκευση που απαιτεί η φροντίδα των κατοικίδιων, προσφέροντας μέσα από άριστα διαμορφωμένες υπηρεσίες και πιστοποιημένα προϊόντα, το καλύτερο, για κάθε πολύτιμο μέλος της οικογένειας.

Ο κος. Χρήστος Ντίκος, Διευθυντής Δικτύου των Pet City δήλωσε «Η εμπειρία του πελάτη μέσα στο ανανεωμένο μας κατάστημα Pet City αποτελεί πρωταρχικό στόχο στην στρατηγική μας για τη νέα εποχή της εταιρείας, καθώς η αγοραστική εμπειρία δεν βασίζεται πλέον μόνο στα προϊόντα που θα προσφερθούν αλλά και στην συνολική εμπειρία, μέσα από την άψογη εξυπηρέτηση, την βαθιά γνώση του αντικειμένου και την αγάπη μας για τα ζώα. Στοιχεία που έχει κάθε εργαζόμενος του δικτύου μας και που θα ενισχυθεί από όλα όσα έχει να προσφέρει το νέο μας κατάστημα. Το Pet City Τατοΐου, μέσα από τον νέο χρωματικό κώδικα και τις υπηρεσίες, θα προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό μας τα απαραίτητα εργαλεία για να τα εκφραστεί και να δώσει την προστιθέμενη αξία που επιθυμούμε να ζήσει κάθε πελάτης που επισκέπτεται τα καταστήματα μας.»

Leave a Reply

Your email address will not be published.