Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο soundbar S60T. Σχεδιασμένο για να φέρει κινηματογραφική ποιότητα ήχου στο σπίτι, το S60T συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με κομψό σχεδιασμό για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ήχου για τους καταναλωτές.

Το LG Soundbar S60T είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ηχοσύστημα- είναι μια καθηλωτική λύση ήχου που ολοκληρώνει την εμπειρία της LG TV με soundbar και συμπληρώνει τη σχεδίαση και ακουστική της απόδοση. Το S60T παρέχει πλούσιο, υψηλής πιστότητας ήχο που μετατρέπει την καθημερινή ακρόαση σε μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία. Είτε παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες, είτε κάνετε streaming μουσικής είτε παίζετε βιντεοπαιχνίδια, το S60T εξασφαλίζει κρυστάλλινο ήχο με βαθιά μπάσα και ισορροπημένους τόνους.

Παρέχει ελκυστικό ήχο surround 340 W 3.1ch και ένα subwoofer που δημιουργούν ρεαλιστικά ηχητικά τοπία, ενώ με το AI Sound Pro και τους αλγόριθμους “deep learning” τα επίπεδα ήχου προσαρμόζονται αυτόματα και ανάλογα με το περιεχόμενο που ακούν οι χρήστες. Το AI Sound Pro μπορεί και ανιχνεύει το περιεχόμενο που προβάλλεται, μέσα από μια ευρεία γκάμα ειδών και εφαρμόζει ιδανικές ρυθμίσεις ήχου για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο WOW Interface[1] μέσα από την LG TV ώστε να έχουν έλεγχο του soundbar, όπως αλλαγή λειτουργιών ήχου, προφίλ και πρόσβαση σε άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Ακόμα, το soundbar S60T της LG είναι ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον αφού τα εσωτερικά μέρη του και τα εξαρτήματα είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό[2], δείγμα μιας οικολογικής προσέγγισης και προσπάθειας της LG  στην παραγωγή προϊόντων φιλικών στο περιβάλλον. Επίσης, από ανακυκλωμένα υλικά δημιουργείται και το εξωτερικό κομμάτι του soundbar, αφού το ύφασμα καλύμματος προέρχεται από πλαστικές φιάλες. Το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης πιστοποιεί ότι το ύφασμα καλυμμάτων πολυεστέρα κατασκευάζεται από πλαστικές φιάλες[3].

Ανακαλύψτε το LG soundbar S60T και απολαύστε θεαματικό ήχο όπως ποτέ άλλοτε.

[1] Η χρήση του τηλεχειριστηρίου LG TV περιορίζεται μόνο σε ορισμένες λειτουργίες. Τηλεοράσεις συμβατές με WOW Interface: OLED M4/G4/C4/B4/M3/G3/C3/B3/A3/Z2/G2/C2/CS/B2/A2, QNED 99/95/90/85/80/75, NANO 80/77/75, UHD UT90/UT80/UT73/UR/UQ. Οι τηλεοράσεις συμβατές με FHD 63 ενδέχεται να διαφέρουν με βάση το έτος κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη τη στιγμή της αγοράς. Απαιτείται σύνδεση δικτύου για τις ενημερώσεις.
Το WOW Interface ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο soundbar.
[2] Οι ακριβείς πιστοποιήσεις μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο soundbar.Η χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού και οι πιστοποιήσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανά μοντέλο.
[3] Οι ακριβείς πιστοποιήσεις μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο soundbar.Η χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού και οι πιστοποιήσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανά μοντέλο.