Η Κωτσόβολος, προσθέτει στο δίκτυό της ένα ακόμη υπερσύγχρονο κατάστημα που θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό τεχνολογίας, προχωρώντας σε μεταστέγαση του ήδη υπάρχοντος καταστήματος στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 262 στην Καλλιθέα.

Το «νέο σπίτι της τεχνολογίας» στην Καλλιθέα – μόλις 50μ. μακριά από το προηγούμενο κατάστημα – το οποίο κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ, φιλοξενείται σε 2.200 τ.μ. και εκτείνεται σε 3 ορόφους, είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες και διαθέτει δωρεάν parking, Service point με την υπηρεσία Fix & Go για επισκευή συσκευών τεχνολογίας σε 1 ώρα και Quick point για άμεση και ασφαλή παραλαβή παραγγελιών.

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της Κωτσόβολος που αποκτά πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης A, καθώς χρησιμοποιήθηκαν όλες οι νέες τεχνολογίες υλικών και εξοπλισμού που εγγυώνται μεγάλα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, περιμετρική επένδυση εξωτερικών τοίχων με θερμομόνωση, θερμομόνωση δώματος, κλιματισμός με εγκατάσταση μονάδων υψηλής θερμικής (CPO) και ψυκτικής (EER)  απόδοσης, εγκατάσταση συστημάτων αερισμού – εξαερισμού των χώρων του καταστήματος με ανάκτηση ενέργειας 70% και πηγές φωτισμού τύπου LED με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

Κάθε όροφος προσφέρει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, με πρωταγωνιστές τις καινοτόμες τεχνολογίες σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες.

Προϊόντα gaming, Smartphones, τεχνολογικά συστήματα ήχου, smart συσκευές, laptops και τηλεοράσεις υποδέχονται τον επισκέπτη στο ισόγειο του καταστήματος. Επιπλέον, στο ίδιο επίπεδο, ο επισκέπτης θα βρει όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες της Κωτσόβολος που εγγυώνται εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση, όπως την υπηρεσία Pay Express για γρήγορο και άμεσο τρόπο πληρωμής χωρίς αναμονές στα ταμεία και τα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro. Τέλος, δύο κορυφαία corners, αυτό της ανακύκλωσης παλαιών συσκευών και του gaming «Here to Play», έρχονται να απογειώσουν την εμπειρία στο νέο κατάστημα.

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το σημείο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της Κωτσόβολος, K Plus, καθώς και το σημείο πώλησης κουζινομηχανών, όπου με τη βοήθεια διαδραστικών οθονών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακαλύψουν όλα τα εξαρτήματα και τις δυνατότητές τους, συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά τους. Στον δεύτερο όροφο του καταστήματος, βρίσκεται ένα μοναδικό σημείο για να δημιουργήσει ο επισκέπτης την κουζίνα των ονείρων του με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, μεγάλες εκπλήξεις, δράσεις και διαγωνισμοί θα περιμένουν όσους παρευρεθούν την Παρασκευή 18/11 στο νέο κατάστημα της Κωτσόβολος στην Καλλιθέα. Το αγαπημένο ραδιοφωνικό ντουέτο, Κατερίνα Ζαρίφη και Χάρης Χρονόπουλος, θα βρίσκεται εκεί, μεταδίδοντας ζωντανά από το κατάστημα για τέσσερις ώρες (16.00- 20.00) τη ραδιοφωνική τους εκπομπή, ενώ οι δύο πρωταγωνιστές της Black Friday καμπάνιας της Κωτσόβολος, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγκας, θα παρευρεθούν επίσης στον εορτασμό των εγκαινίων.

Το νέο σπίτι της τεχνολογίας στην Καλλιθέα ήρθε για να προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία, καθώς η αισθητική και η δομή του νέου καταστήματος συμβάλλουν στο να νιώσει ο επισκέπτης «σαν το σπίτι του».