Το Persil αγαπά τα ρούχα και τη μόδα και μέσω του κινήματος #RethinkFashion μας προτρέπει να αγοράζουμε λιγότερα αλλά ποιοτικά ρούχα και να τα διατηρούμε περισσότερο φροντίζοντάς τα με τα νέα Persil Renew.

 

Στo πλαίσιo αυτό, φέτος ήταν ο υποστηρικτής της σχολής μόδας της Ρομίνας Καραμανέα στο Fashion Show της 31ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας. Οι σπουδαστές της σχολής συμμετείχαν σε ένα Sustainable Fashion Project με τίτλο Reinvent Little Black dress. Ο στόχος τους ήταν να φέρουν στο σήμερα, το iconic μαύρο φόρεμα που είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της μόδας, αφήνοντας το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Τα ανατρεπτικά φορέματα που δημιούργησαν, εμπνεύστηκαν από το μπουκάλι του Persil, ενώ χρησιμοποίησαν βιώσιμα υλικά και έδωσαν νέα ζωή σε υφάσματα που είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί.

Στην Instagram σελίδα του Persil, έτρεξε διαγωνισμός, όπου οι followers επέλεξαν το φόρεμα που τους άρεσε περισσότερο. Ένας τυχερός κέρδισε το φόρεμα που έλαβε τις περισσότερες ψήφους, ενώ ο σχεδιαστής του, κέρδισε μία υποτροφία ενός έτους για τη Σχολή Μόδας, χορηγούμενη από το Persil.

Το Persil αναγνωρίζει ότι η βιώσιμη μόδα δεν είναι μόνο μια τάση της εποχής, αλλά ένα κίνημα, το οποίο προέρχεται από την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με τον αντίκτυπο της βιομηχανίας μόδας στο περιβάλλον. To Persil όμως δεν σταματάει την προσπάθειά του απλώς στην υποστήριξη του Slow Fashion. Προστατεύει το περιβάλλον μέσω των εταιρικών του δράσεων, αλλά και των ίδιων των προϊόντων του. Το Persil αποτελεί το 1ο Ειδικό απορρυπαντικό στην Ελλάδα, με μπουκάλι* από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό!

Επιπλέον, οι βελτιωμένες συνθέσεις των προϊόντων αποτελούνται από >90% φυσικής προέλευσης συστατικά.

Παράλληλα, προσφέρει μεγαλύτερη καθαριστική δράση, καλύτερη ανανέωση των χρωμάτων και των ινών των ρούχων, δίνοντάς τους 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έτσι, oι φιλικοί για το περιβάλλον κωδικοί της σειράς Persil Renew, επιβεβαιώνουν και ενισχύουν τη δέσμευση της Henkel για βιωσιμότητα και κυκλική οικονομία στο πλαίσιο του Προγράμματος Αειφορίας «Για Καλό».

Γίνε και εσύ μέρος του κινήματος #RethinkFashion και ενημερώσου για όλες τις εξελίξεις μας μέσα από το Instagram και στο Facebook account του Persil!

Φρόντισε τα αγαπημένα σου ρούχα, αλλά και το περιβάλλον με το Persil!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.persil.gr