Ο απόλυτος προορισμός shopping, το πολυκατάστημα notos Αθήνας, υποδέχεται το ελληνικό brand TSAKIRIS MALLAS, το οποίο κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική βιομηχανία υποδημάτων, δημιουργώντας τάσεις μέσα από τα εκκεντρικά state-of-art σχέδια του. Παράλληλα, το brand διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από γυναικεία υποδήματα και αξεσουάρ με κομψότητα και αισθητική για κάθε περίσταση, ενώ τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος με τις δημιουργικές προτάσεις για τον άνδρα και το παιδί.

Πιο αναλυτικά, τα up-to-date σχέδια της εταιρίας TSAKIRIS MALLAS είναι διαθέσιμα στο elegant corner του πολυκαταστήματος notos Αθήνας, ενώ από αρχές Απριλίου διατίθενται και μέσω του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος notos.gr, καλύπτοντας κάθε στυλιστική ανάγκη που αναζητά ο σύγχρονος καταναλωτής. Η μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ και υποδήματα αντικατοπτρίζουν  τον αισθησιασμό, το πάθος και το δυναμισμό κάθε πελάτη, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα και τις απαιτήσεις του νεανικού κοινού που πειραματίζεται συνεχώς και αναζητά  brands με fashion affordable χαρακτή­­­ρα.

Από το νέο corner στο notos Αθήνας, που βρίσκεται στο -1, δε θα μπορούσε να λείπει η νέα γυναικεία συλλογή SS’22 του brand TSAKIRIS MALLAS που διαθέτει όλες τις απόλυτες τάσεις της σεζόν. Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν το corner και να ανακαλύψουν καλοκαιρινές επιλογές, όπως πλατφόρμες, musthave statement heels και mules, διαθέσιμα σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς, και animal prints που θα αναδείξουν τη θηλυκότητα στο βαθμό που της αξίζει.

 

Σχετικά με τα notos:

To corner TSAKIRIS MALLAS βρίσκεται: