Το ρολόι σε έναν άντρα και μια γυναίκα είναι must have. Δίνουν στιλ, φινέτσα και μία δόση πολυτέλειας. Τα ιδανικά ρολόγια για αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν είναι άλλα από τα Swarovski. Μάλιστα, ίσως το Crystalline Hours γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Είναι το πρώτο γυναικείο αυτόματο ρολόι που λανσάρει η Swarovski σε συνεργασία με τον κορυφαίο σχεδιαστή Eric Giroud, αποδεικνύοντας ότι η τεχνολογία και η ακρίβεια μπορούν να αποδοθούν με θηλυκότητα.

Διαθέτει όμορφες καμπύλες και πομπέ κάσα, στολισμένη με περίπου 4000 μικροσκοπικά πολυεδρικά κρύσταλλα που αστράφτουν με την κίνηση του καρπού. Η έμπνευση για το Crystalline Hours προήλθε από την δεκαετία του ’40, γι’αυτό είναι τόσο εκλεπτυσμένο και κομψό. Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να το φοράς στην δουλειά ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις, αλλά ακόμα και όταν έχεις επιλέξει μια πιο sport εμφάνιση, προσδίδοντας σίγουρα ένα τολμηρό στιλ.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού Nathalie Colin, τονίζει: «Όταν ξεκινήσαμε το στάδιο της σχεδίασης, προβληματιζόμασταν πώς θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κρύσταλλα σε τόσο περιορισμένο χώρο, χωρίς αυτό να είναι εις βάρος της διακριτικής κομψότητας του ρολογιού. Σκεφτήκαμε να αντιστρέψουμε τις αναλογίες και να αναπτύξουμε μια διαφανή κάσα, με στόχο να είναι ορατός ο μηχανισμός και τα κρύσταλλα καθώς κινούνται, από εμπρός αλλά και πίσω. Λατρεύω την ιδέα να μην αποκαλύπτονται τα πάντα με την πρώτη ματιά, προσδίδει μια αίσθηση μυστηρίου».

Cryst.Hours.coul_A5_RVB