Το διάσημο σπίτι της οικογένειας ΜακΚάλιστερ από την κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία “Home Alone” διατίθεται προς πώληση. Κατασκευασμένο το 1921 στην πόλη Winnetka του Ιλινόις, η τιμή πώλησης είναι 5,25 εκατομμύρια δολάρια. Είναι η πρώτη φορά που πωλείται από το 2012, όταν οι τωρινοί ιδιοκτήτες το απέκτησαν για 1,58 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zillow, οι ιδιοκτήτες ανακαίνισαν και επέκτειναν το ακίνητο το 2018, προσέχοντας ιδιαίτερα να διατηρήσουν τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και την ακεραιότητα των πιο χαρακτηριστικών χώρων του σπιτιού. Η πρόσοψη της έπαυλης με τα χαρακτηριστικά κόκκινα τούβλα έχει παραμείνει όπως ήταν στην ταινία του 1990, με πρωταγωνιστές τους Μακόλεϊ Κάλκιν, Κάθριν Ο’Χάρα, Τζο Πέσι και Ντάνιελ Στερν.

Το σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, δύο σαλόνια, τραπεζαρία, μια μεγάλη κουζίνα, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, βεράντα με τζάκι και ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Κρις Κολόμπους είχε δηλώσει ότι επέλεξε αυτό το ακίνητο επειδή «αν είσαι παιδί, είναι διασκεδαστικό να μένεις μόνος σου».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.