Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, στηρίζει ως Χορηγός τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο ΑμεΑ, μια σημαντική πρωτοβουλία που στόχο έχει την ουσιαστική συμπερίληψη των νέων με αναπηρία, στον αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, το αθλητικό σωματείο ΠΑΟ ΑμεΑ δίνει τη δυνατότητα στους νέους με αναπηρία, να συμμετέχουν σε 17 διαφορετικά αθλήματα, από τα οποία τα 14 είναι παραολυμπιακά, διασφαλίζοντάς τους την ισότιμη συμμετοχή τους στον αγωνιστικό αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, βρίσκεται δίπλα στους νέους ΑμεΑ ως πολύτιμος σύμμαχος ενυδάτωσης, κάνοντας πράξη την υπογραφή του, «Το Καλό το έχουμε μέσα μας». Το ΖΑΓΟΡΙ στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που προάγει το αθλητικό ιδεώδες και λειτουργεί ως όχημα συμπερίληψης, για μια καλύτερη υγιέστερη κοινωνία στην οποία συμμετέχουμε όλοι.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ΑμεΑ ιδρύθηκε στα τέλη του 2018 με σκοπό τη δραστηριοποίηση σε αθλήματα για άτομα με αναπηρία. Ξεκίνησε με το μπάσκετ με αμαξίδιο, και πολύ σύντομα αναπτύχθηκαν κι άλλα αθλητικά τμήματα όπως: σκοποβολή ΑμεΑ, ξιφασκία με αμαξίδιο, άρση βαρών σε πάγκο, πινγκ πονγκ ΑμεΑ, ποδηλασία ΑμεΑ, κολύμβηση ΑμεΑ, παρατρίαθλο, τοξοβολία ΑμεΑ, σκάκι τυφλών, παρακανόε, στίβος, ποδόσφαιρο ατόμων με ακρωτηριασμό, Boccia, Badminton, τένις με αμαξίδιο, χορός με αμαξίδιο.