Ο Τομ Κρουζ έκανε δηλώσεις κατά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας “Επικίνδυνη αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση – Μέρος πρώτο” στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με έναν δημοσιογράφο, πληροφορήθηκε ότι ο δημοσιογράφος είναι από την Ελλάδα.

Ο Τομ Κρουζ ανταποκρίθηκε με ζεστασιά, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τη χώρα μας. Στη συνέχεια, σχολίασε: “Είναι χαρά μου που σας γνωρίζω και σας ευχαριστώ που βρίσκεστε εδώ“. Αγαπώ την Ελλάδα, έχει εξαιρετικό φαγητό και υπέροχο λαό

Όταν ήταν η σειρά του να μιλήσει για τη νέα του ταινία, ο Τομ Κρουζ τόνισε ότι αυτή ξεχωρίζει από όλες τις προηγούμενες. Αποκάλεσε την ταινία “τη μεγαλύτερη και πιο πολυτελή“, περιγράφοντάς την ως μια τεράστια και επική περιπέτεια που χωρίζεται σε δύο μέρη.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε επίσης: “Το εύρος της ταινίας είναι εντυπωσιακό. Αποφασίζω να κάνω τις ταινίες μου αποκλειστικά για τη μεγάλη οθόνη. Αυτή η ταινία, ωστόσο, ξεπερνά κάθε προηγούμενη εμπειρία μου. Είναι μια ασύγκριτη περιπέτεια που αποτελείται από δύο μεγάλα μέρη, με ένα εντυπωσιακό εύρος.