Αν και λατρεύουμε να καθόμαστε με τις ώρες στο φυσικό κατάστημα του Hard Rock Cafe Athens, τώρα μπορούμε και να παραγγέλνουμε το αγαπημένο μας γεύμα του μέσω της πλατφόρμας του Wolt! Το Hard Rock Cafe Athens φέρνει πλέον στο χώρο σας τις ξεχωριστές γεύσεις του μέσω της Wolt!

Τι θέλετε; Wings, All-American Sliders, Grilled Chicken Caesar Salad καθώς και επιλογές από το κυρίως menu όπως το Moving Mountain Burger, το BBQ Bacon Cheeseburger και άλλα υπέροχα Steak Burgers; Μπορείτε πλέον να τα έχετε όλα στην πόρτα σας με λίγα κλικ, χάρη στην συνεργασία του Hard Rock Cafe Athens με την Wolt!

Hard Rock Cafe Athens και Wolt – Η συνεργασία – έκπληξη που φέρνει τα αγαπημένα μας γεύματα στην πόρτα μας

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μετά την πανδημία, το Hard Rock Cafe Athens αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες των πελατών του, προχωράει σε συνεργασία με την Wolt προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια τους πελάτες του. Με αίσθημα ευθύνης, το Hard Rock Cafe Athens έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να εξασφαλίσει την υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των επισκεπτών του.
Ωστόσο, για εκείνους που μένουν στο κέντρο της Αθήνας και προτιμούν να απολαύσουν τις ξεχωριστές γεύσεις του Hard Rock Cafe στο χώρο τους, μπορούν να παραγγείλουν το φαγητό τους μέσω της Wolt , η οποία δίνει τη δυνατότητα επιλογής για παραλαβή χωρίς επαφή, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των καταναλωτών και των διανομέων της.

Διαβάστε ακόμη: Μοναδική προσφορά στο Hard Rock Athens – Τα παιδιά τρώνε εντελώς δωρεάν!

 Στόχος είναι να προστίθενται καθημερινά και άλλες γευστικές επιλογές φαγητού καθώς και η δυνατότητα παραγγελίας μοναδικών cocktails.

«Με αίσθημα ευθύνης βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής για αλλαγή και προσαρμογή στις νέες συνθήκες εξυπηρέτησης των πελατών, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν θετικά στην ικανοποίηση των πελατών μας. Με τη νέα μας συνεργασία με την Wolt, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τη δυνατότητα να  προσφέρουμε γευστικές απολαύσεις στους πελάτες μας ακόμα και από απόσταση», δήλωσε ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης, General Manager του
Hard Rock Cafe Athens.