Πόσες φορές σκεφτήκαμε: «Αχ και να είχαμε ένα παγωτάκι τώρα» αλλά το mini market είναι μακρυά; Τώρα, μπορούμε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας παγωτά Nestlé …στην πόρτα μας! Η νέα συνεργασία της Froneri με την Wolt μας φέρνει παγωτό με ένα μόνο κλικ!

Παγωτό Nestlé στην πόρτα μας με ένα μόνο κλικ; ΝΑΙ

Καθώς είμαστε λάτρης της εκλεπτυσμένης γεύσης των Nirvana, αγαπάμε τα delicate ξυλάκια και sandwich BOSS και απολαμβάνουμε συχνά με την παρέα μας τη δροσιά της Aloma, αναζητάμε ένα παγωτό-διάλειμμα με KitKat, προσέχουμε τη γραμμή μας με Cool and Zero και επιλέγουμε για τα παιδιά σας την πιο γευστική γρανίτα καρπούζι της Pirulo, πλέον μπορείτε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας παγωτό με ένα μονό κλικ και να το παραλάβετε στο σπίτι σας σε λίγα μόλις λεπτά!

Η online πλατφόρμα delivery φαγητού Wolt αναλαμβάνει να σας φέρει στην πόρτα σας επιλεγμένους κωδικούς των παγωτών Nestlé στις περιοχές του Χολαργού, της Γλυφάδας και του Αλίμου, ενώ σύντομα θα εξυπηρετεί περισσότερες περιοχές και στο κέντρο της Αθήνας.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή Wolt στο κινητό σας και απολαύστε παγωτό! Φέτος το καλοκαίρι αναζητήστε τις αγαπημένες γεύσεις των παγωτών Nestlé που αλλού; Στην Wolt!

nestle wolt