Το SHOPFLIX.gr το ταχύτερα αναπτυσσόμενο marketplace στην Ελλάδα συναντά το more.com (πρώην Viva.gr), τη μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών έκδοσης εισιτηρίων για θεάματα στην Ελλάδα και ξεκινούν μαζί ένα πολιτιστικό ταξίδι.

Η στρατηγική συνεργασία φέρνει μια νέα ασφαλή και εύχρηστη επιλογή στην αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων για όλους όσοι θέλουν να ακολουθούν τον πολιτιστικό παλμό και να είναι «μέσα σε όλα».

Το SHOPFLIX είναι το marketplace όλης της Ελλάδας που συντροφεύει τους πελάτες του σε κάθε περίσταση της ζωής τους για να βρίσκουν ό,τι χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 4,5 εκατομμύρια προϊόντα. Τώρα είναι εδώ και για την διασκέδασή τους. Πέρα από την μοναδική αγοραστική εμπειρία το SHOPFLIX ξεκινά πλέον να δραστηριοποιείται και στον χώρο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Από σήμερα όλοι μπορούν να κλείσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία… μουσικής, θεάτρου, σινεμά, stand-up comedy, παιδικών παραστάσεων και πολλών ακόμα συναρπαστικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.

Η νέα υπηρεσία ηλεκτρονικού εισιτηρίου του SHOPFLIX δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να περιηγούνται και να αγοράζουν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους για όποια εκδήλωση θέλουν μέσα από μια εύχρηστη και αξιόπιστη πλατφόρμα.

Με λίγα μόνο κλικ οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα εκδηλώσεων που έχει εξασφαλίσει το more.com και ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και ηλικία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εισιτηρίου περιλαμβάνουν:

  1. Διασκέδαση χωρίς ταλαιπωρία:

Οι πελάτες μπορούν να εξερευνήσουν και να αγοράσουν εισιτήρια εκδηλώσεων απευθείας μέσω της πλατφόρμας του SHOPFLIX, χωρίς την ταλαιπωρία πλοήγησης σε εξωτερικούς ιστότοπους ή σε εκδοτήρια φυσικών σημείων.

  1. Ασύγκριτη ευκολία:

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μπορούν να παραδοθούν άμεσα στους χρήστες μέσω email, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη και χωρίς προβλήματα εμπειρία.

  1. Ασφαλείς και αξιόπιστες συναλλαγές:

Το SHOPFLIX και more.com έχουν εφαρμόσει ισχυρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων των πελατών και τις πληρωμές με όλους τους τρόπους.

Ούτως ή άλλως στο SHOPFLIX μπορείς να βρεις όλα αυτά που χρειάζεσαι για την καθημερινότητά σου. Από σήμερα με τη νέα υπηρεσία ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σου και για τη διασκέδασή σου.

Περισσότερα εδώ.