Πώς προσδιορίζεται η ομορφιά; Πού μπορείς να τη βρεις και πώς την αναζητάς; Τρεις καλλιτέχνες από την Ελλάδα, ένας φωτογράφος, μια bartender και μία fashion blogger, αυθεντικές προσωπικότητες της ελληνικής lifestyle σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια καμπάνια που στόχο έχει να σε μαγέψει.

Ο Κώστας Σπάθης (instagram: spathumpa), δημιουργός του λευκώματος “Greece by Drone” φωτογραφίζει την Ελλάδα από ψηλά και παρουσιάζει την απροσδόκητη ομορφιά της φύσης μέσα από τις δικές του συμμετρίες. «Η ομορφιά είναι ενέργεια και μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Αρκεί να την ανακαλύψεις. Η φύση αποτελεί βασική θεματολογία στις φωτογραφίες μου γιατί αγαπώ τις αποχρώσεις της ελληνικής γης και το μπλε αυτού του τόπου», σχολιάζει ο ίδιος.

Η Γεωργία Γεωργακοπούλου, bartender του The Clumpsies, είναι επίσης κορυφαία στο είδος της και συναντά τον Κώστα Σπάθη σε ένα drone βίντεο γυρισμένο στον παράδεισο της Αττικής, την Πάρνηθα. Εκεί δημιουργεί Belvedere cocktails με κάποια από τα πιο εκλεκτά υλικά της φύσης, επιβεβαιώνοντας ότι η αυθεντικότητα και η φυσικότητα των απλών γεύσεων είναι τελικά αυτές που απολαμβάνουμε περισσότερο.

Στην παρέα τους προστίθεται και η Λαβίνια Σταθάκη, το κορίτσι πίσω από το fashion blog “Drums of Fashion” που έχει διακριθεί. Η αισθητική στο Instagram account της @laviniastathaki αποτυπώνει την ομορφιά που βρίσκεται στις απροσδόκητες τοποθεσίες, ιστορίες και στιγμές.

Το ταξίδι φυσικά δεν τελειώνει, αφού η Belvedere παρουσιάζει διαρκώς νέα πρόσωπα και υπέροχα σκηνικά που έχουν ως πρωταγωνιστή την αγαπημένη super premium βότκα.