Η στιγμή που περίμενες ήρθε! Έπειτα από 2 εξαιρετικούς προκριματικούς σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη, οι δεκαέξι χορευτές ετοιμάζονται για να κλέψουν τις εντυπώσεις σε ένα μοναδικό 1vs1 battle που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1/6 στις 7:30 μ.μ. στο Hotel Ermou! Ο νικητής φυσικά παίρνει το εισιτήριο για να ταξιδέψει και να πάρει μέρος στον Παγκόσμιο Τελικό με την ελπίδα να βγει νικητής. Γιατί όμως αξίζει να πας; Σου έχουμε 3 λόγους

 

Θα γνωρίσεις από κοντά τους 16 συμμετέχοντες:  Πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι 16 απίθανοι χορευτές της ελληνικής street dance σκηνής που προκρίθηκαν από τις δύο αναμετρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι οι DaHouse Mark, Marilena, Magda, Hako, Papa Tom, Maria, BBoy GSpace, Dimas, Myrto, Icer, Blont, Maria, Sara, Chocolate Muffin, Lil Cli & Rekoz.

Θα έχεις τη δυνατότητα να χειροκροτήσεις τον Νο1 χορευτή της χώρας μας: Οι χορευτές συναντιούνται για πρώτη φορά στο stage του Hotel Ermou με σκοπό να διαγωνιστούν σε εντυπωσιακά 1vs1 χορευτικά battles κερδίζοντας την ψήφο του κοινού που θα τους ταξιδέψει τον Οκτώβριο στο Παρίσι για να αναμετρηθούν με τους νικητές 30 χωρών.

Εσύ θα ψηφίσεις τον νικητή: Έλα να τους παρακολουθήσεις από κοντά και ψήφισε αυτόν που θέλεις να νικήσει. Η βραδιά υπόσχεται πολύ χορό, αλλά και μοναδικά happenings, με τον hip hop artist “12os Pithikos” να παίρνει ρόλο MC του διαγωνισμού, music side acts, arcade dance battles από το Vodafone CU & ένα πολλά υποσχόμενο after party με LIVE εμφάνιση από τους INCO.

Μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριο σου από το Ticket Master καθώς και τα καταστήματα Public.