Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του ο γνωστός σταρ Τζάστιν Μπίμπερ στάθηκαν για ακόμα μια φορά εμπόδιο στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τον αναγκάζουν να κατέβει από τη σκηνή, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Ο σούπερ σταρ της pop ανακοίνωσε ότι διακόπτει την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World» για λόγους υγείας. Ο ίδιος ανέφερε τα εξής στο Instagram:

«Νωρίτερα φέτος, δημοσιοποίησα τη μάχη μου με το σύνδρομο Ramsay-Hunt που προκαλεί εν μέρει παράλυση του προσώπου. Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το σκέλος της περιοδείας μου στη Βόρεια Αμερική».

«Μετά από ξεκούραση και διαβούλευση με τους γιατρούς, την οικογένεια και την ομάδα μου, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία. Εμφανίστηκα σε έξι συναυλίες, αλλά υπήρξαν συνέπειες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, εμφανίστηκα στο Rock, στο Ρίο και έκανα το καλύτερο για τον κόσμο στη Βραζιλία».

Ο Μπίμπερ συνεχίζοντας, σημειώνει:

«Μετά την αποχώρησή μου από τη σκηνή, με κυρίευσε η εξάντληση και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου αυτή τη στιγμή.Έτσι θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι καλά, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλύτερα».
«Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και την υποστήριξή σας σε όλο αυτό! Σας αγαπώ όλους με πάθος!»

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο πένθος για την εμβληματική βασίλισσα Ελισάβετ! Ξεκίνησε για το αιώνιο ταξίδι… | Thats Life. Life as it is!