Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ φαίνεται να τερματίζουν τη σχέση τους και το γάμο τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να έχει μια τάση για αυτοκαταστροφή στις προσωπικές της σχέσεις, με ένα χαρακτηριστικό «χόμπι» να συλλέγει… διαζύγια, όπως το φημολογούμενο με τον Μπεν Άφλεκ. Ο διεθνής Τύπος αναφέρει ότι η Λόπεζ οδεύει προς το τέταρτο διαζύγιό της, με τον Άφλεκ να είναι το τελευταίο της «θύμα», καθώς λέγεται πως μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι τους.

Τί λέει πηγή για το ζευγάρι

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο In Touch Weekly, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ οδεύουν προς το διαζύγιο και, για πρώτη φορά, δεν φταίει ο Μπεν. Ο Μπεν δεν παραβρέθηκε στο Met Gala με τη σύζυγό του, δείχνοντας ότι η σχέση τους είναι σε κρίση. Η ίδια πηγή σημείωσε ότι ο ηθοποιός αποφάσισε να χωρίσει με την Τζένιφερ Λόπεζ για να επικεντρωθεί στη δουλειά και στα παιδιά του.

Ο Μπεν Άφλεκ έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους, το οποίο έψαχναν για δύο χρόνια. Παρά την αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους, η Λόπεζ δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει, γεγονός που καθιστά το γάμο τους ανέφικτο να διαρκέσει.

Στο ντοκιμαντέρ της, “JLo’s The Greatest Love Story Never Told”, η Τζένιφερ αποκάλυψε ότι ο Μπεν ήταν διστακτικός σχετικά με τα social media, ενώ εκείνη απολάμβανε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. «Δεν νομίζω ότι ο Μπεν αισθάνεται άνετα με αυτό, αλλά δεν θέλει να με σταματήσει», δήλωσε η σταρ. Ο Μπεν ποτέ δεν θα προσπαθούσε να εμποδίσει τα όνειρά της ή να της πει να μην κάνει κάτι που προωθεί την καριέρα της, παρά την επιρροή της πάνω του.

Η πηγή εξήγησε ότι, αν και περίμεναν σχεδόν δύο δεκαετίες για να είναι μαζί ξανά, τελικά δεν τα κατάφεραν. Παρά την ωριμότητα και τα μαθήματα από τα λάθη τους, μερικά από τα βασικά ζητήματα που τους χώρισαν την πρώτη φορά παρέμειναν τα ίδια.

Διάβασε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Αυτό είναι το σπίτι που έμειναν ως νιόπαντροι αλλά… το νοικιάζουν!