Γυμνός ο Τζον Σίνα το βράδυ της Κυριακής στα Όσκαρ 2024. Ο ηθοποιός και πρώην πρωταθλητής του WWE εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ακόμη λιγότερα από όσα φορούσε στο ρινγκ της πάλης.

Ενώ ετοιμαζόταν να παρουσιάσει τους υποψηφίους για το Όσκαρ 2024 για την καλύτερη σχεδίαση κοστουμιών, ο οικοδεσπότης Τζίμι Κίμελ θυμήθηκε ένα περιβόητο περιστατικό στην εκπομπή πριν από 50 χρόνια, όταν ο ηθοποιός Ντέιβιντ Νίβεν αιφνιδιάστηκε από έναν γυμνό άνδρα που έτρεχε στη σκηνή.

«Μπορείς να φανταστείς αν ένας γυμνός άντρας έτρεχε πάνω από τη σκηνή σήμερα;» Ο Κίμελ αναρωτήθηκε φωναχτά καθώς ο Σίνα κρυφοκοίταξε πίσω από έναν τοίχο.

Δες το βίντεο του Τζον Σίνα:

«Άλλαξα γνώμη. Δεν θέλω πια να κάνω το striaker bit», ψιθύρισε ο Σίνα στον οικοδεσπότη αργά το βράδυ καθώς προσποιήθηκαν ότι μαλώνουν για την προφανή προηγούμενη συμφωνία. «Το ανδρικό σώμα δεν είναι αστείο».

Παρόλα αυτά, ο πρώην πρωταθλητής του WWE εκπλήρωσε το καθήκον του, ακούμπησε το μικρόφωνο και εμφανίστηκε εντελώς γυμνός εκτός από έναν περίφημο και καλά τοποθετημένο φάκελο των Όσκαρ στο επίμαχο σημείο.

«Τα κοστούμια», είπε ο Τζον Σίνα καθώς το Dolby Theatre ξέσπασε σε γέλια, «είναι τόσο σημαντικά».

Παρά το γεγονός ότι το είπε αυτό, ο Τζον Σίνα εμφανίστηκε στη σκηνή σχεδόν γυμνός, με μόνο έναν φάκελο για τα Όσκαρ να τον σκεπάζει. Έκανε ένα αστείο για τη σημασία των κοστουμιών αλλά δεν αποκάλυψε τους υποψήφιους. Ο Kimmel έπρεπε να παρέμβει για να ξεκινήσει το βίντεο του υποψηφίου. Ενώ έπαιζε το βίντεο, ένα συνεργείο της σκηνής κάλυψε γρήγορα τον Σίνα με μια κουρτίνα. Το βραβείο καλύτερης ενδυματολογίας απονεμήθηκε στην ταινία «Poor Things», με την Emma Stone και σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου.

Διάβασε επίσης:

Όσκαρ 2024: Οι 12 πιο hot εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!