«Σαν το φαγητό της μαμάς δεν έχει». Αυτή την ατάκα σίγουρα την έχεις χρησιμοποιήσει άπειρες φορές και έχεις δίκιο. Το σπιτικό φαγητό, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Ακόμα και με το καλύτερο σουβλάκι. Ακόμα και με το πιο gourmet πιάτο. Δυστυχώς όμως, η καθημερινότητα σου δεν σου επιτρέπει για μεσημεριανό να γεύεσαι έναν ωραίο μουσακά, ή γεμιστά με μπόλικο δυόσμο. Αντί γι’αυτό, τρως εντελώς ανθυγιεινά και χωρίς απόλαυση τις περισσότερες φορές. Σου φέρνω όμως καλά μαντάτα, γιατί το καλό φαγητό ουδείς εμίσησε.

Το UbarLucky στην Τσακάλωφ 7 του Κολωνακίου, ήρθε για να σου καλύψει κάθε απαίτηση. Οι παραδοσιακές μυρωδιές θα «ερεθίσουν» την μύτη σου, ενώ η διακόσμηση με τα αντικέ φωτιστικά και τα παλιά σερβίτσια, θα σε μεταφέρουν στο σπίτι σου. Το μαγειρείο του Δημήτρη Λεωνίδα, θα σου θυμίσει ξανά πως είναι να τρως αυθεντικό και ποιοτικό φαγητό, από τα χεράκια της …γιαγιάς. Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω απ΄τη κουζίνα με την απίστευτη μαεστρία, θα σου φτιάξει παστίτσιο και μουσακά να γλύφεις τα δάχτυλά σου, ενώ για τις κρύες ημέρες θα σου προτείνει τη σούπα της ημέρας.

DSC_8764

Το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό μπορείς να το γευτείς επιτόπου, ή να το πάρεις σε πακέτο. Και επειδή πρέπει να έχουμε όλοι οικολογική συνείδηση, το UbarLucky, φροντίζει να σου το δίνει σε οικολογικές, βιοδιασπώμενες συσκευασίες. Αν πάλι δεν προλαβαίνεις να πας εσύ σε εκείνους, έρχονται εκείνοι σε ‘σένα με delivery από τη 13:00 μέχρι τις 21:00.

ubarlucky

Και όπως λέει η γιαγιά, «Ο έρωτας περνάει απ’το στομάχι, γι’αυτό όπου ακούς καλό φαϊ εκεί να πηγαίνεις». Α, και πριν πας «ζακέτα να πάρεις» γιατί λίγη ψύχρα την έχει ακόμα.

DSC_8765

DSC_8744

DSC_8759