Ωραία η Άνοιξη, ο ήλιος να καίει, τα καλοκαιρίνα σου να βγαίνουν δειλά δειλά από την ντουλάπα, αλλά μαζί υποδέχεσαι και τις ενοχλητικές αλλεργίες. Κάθε χρόνο, το ίδιο πρόβλημα. Το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα μάλιστα, σημειώνουν σημαντική αύξηση στα κρούσματα.

Το 74% των αλλεργιών που εκδηλώνονται στο δέρμα σου βέβαια, επηρεάζουν και την περιοχή των ματιών. Και αυτό δεν γίνεται να το παραβλέψεις. Η αιτία για να προκληθούν συνήθως είναι περιβαλλοντική, αλλά σε συνδυασμό με την χρήση καλλυντικών επιβαρύνουν περισσότερο το δέρμα.

Ακριβώς λοιπόν επειδή χρειάζεσαι την απαιτούμενη βοήθεια, σου προτείνουμε δύο προϊόντα της La Roche-Posay, δερματολογικά ελεγμένα πάνω απ’όλα. Καλύπτουν κάθε ανάγκη του ευαίσθητου αλλά και του αλλεργικού δέρματος.

TOLERIANE ULTRA – Για ευαίσθητο δέρμα

Η σύνθεση της είναι πλούσια σε ιαματικό νερό της La Roche-Posay, που έχει φυσική καταπραϋντική και αποδεδειγμένη θεραπευτική δράση κατά των ερεθισμών και ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ για άμεση άνεση και 24ωρη ενυδάτωση. Περιέχει neurosensine, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό που προσφέρει έντονη καταπραϋντική δράση, που καταπολεμά τους ερεθισμούς και μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας.

LRP_TOLERIANE ULTRA

TOLERIANE ULTRA YEUX – Για ευαίσθητα μάτια

Για την άμεση καταπράυνση από ερεθισμούς, την ενυδάτωση και αποκατάσταση της άνεσης και τη μείωση του οιδήματος.

LRP_TOLERIANE ULTRA YEUX