Κάποιοι άνθρωποι τα έχουν πολύ καλά με τον… χρόνο και κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι στα 20 τους και να μοιάζουν σα να έχουν περάσει δεκαετίες από πάνω τους. Για το εάν δείχνουμε νέοι ή όχι σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο πολλοί παράγοντες, όπως είναι γενετικοί, το περιβάλλον, το στρες, οι διάφορες αισθητικές επεμβάσεις. Βέβαια, η Vera Wang, το έχει… τερματίσει, καθώς η διάσημη σχεδιάστρια μόδας μάλλον έχει καταφέρει να κάνει τον χρόνο να σταματήσει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vera Wang (@verawang)


Πρόσφατα, η Vera Wang γιόρτασε τα 73 της γενέθλια και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ορισμένες από τις πιο cool στιγμές από τα γενέθλια της. Με ένα απίθανο two-pieces σύνολο σε ροζ αποχρώσεις, με το σκίσιμο και το καυτό σόρτς να αναδεικνύει τα καλλίγραμα πόδια της, η Vera Wang αν μη τι άλλο το διασκέδασε και με το παραπάνω και πάρταρε με την ψυχή της, πίνοντας το αγαπημένο της Prosecco! Η βραδιά εκτός από το πατροπαράδοτο κόψιμο της τούρτας είχε και καράοκε, με τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας να επιδεικνύει μαζί με αγαπημένους φίλους, τις φωνητικές της δυνατότητες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vera Wang (@verawang)

Από κοντά και η σούπερ χαριτωμένη σκυλίτσα της Lola, η οποία είναι εμφανές ότι το έχει με τον φακό. Από εμάς δεν μας απομένει παρά να τις ευχηθούμε να τα εκατοστίσει, αλλά όσο και να φτάσει πάντα… 30 θα δείχνει!