Η διοργάνωση του FREE CINEMA επιστρέφει – καθόλου ξαφνικά – και φέτος το καλοκαίρι με το 13ο φεστιβάλ «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι», ώστε να δώσει άλλη αίγλη στα καλοκαιρινά μας βράδια. Για 7 ημέρες (27 Ιουνίου – 3 Ιουλίου), η Αθήνα γίνεται ο απόλυτος κινηματογραφικός προορισμός και υποδέχεται κλασικά αριστουργήματα και παραγνωρισμένα φιλμ από το παρελθόν, μαζί με μια πανελλήνια πρεμιέρα που θα συζητηθεί.

Από την Πέμπτη 27/6 και για μια ολόκληρη εβδομάδα, θα βρισκόμαστε στο θερινό σινέ ΡΙΒΙΕΡΑ των Εξαρχείων, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες μας ταινίες, με μια δροσερή και άκρως απολαυστική Βίκος Cola στο χέρι.

Ο αγαπημένος κινηματογραφικός θεσμός του αθηναϊκού κοινού έρχεται να ανανεώσει τα βράδια του καλοκαιριού και να μας ταξιδέψει στον χρόνο μέσα από κλασικές ταινίες στις σταθερές αξίες  του σινεμά. Από οσκαρικές παραγωγές του μακρινού παρελθόντος, έως ταινίες που πρέπει να αναβιώσουν και να επανέλθουν στη μνήμη του σινεφίλ κοινού, αλλά και μέχρι την πανελλήνια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «MaXXXine», το «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» αποτελεί τον ιδανικό κινηματογραφικό προορισμό. Όποια ταινία κι αν επιλέξετε να δείτε, το απόλυτο συνοδευτικό που θα «ολοκληρώσει το σκηνικό» είναι μία παγωμένη Bίκος Cola.

Γιορτάζουμε και φέτος τον μοναδικό κινηματογραφικό θεσμό της Αθήνας και απολαμβάνουμε κάθε ταινία, κάθε σκηνή, κάθε λεπτό, παρέα με την αγαπημένη μας Βίκος Cola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.