Πολύ προσωπική ήταν η εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά στην πρεμιέρα της εκπομπής του Star Channel ‘Breakfast@Star‘ όπου και ήταν καλεσμένη. Η παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε για το πόσο δύσκολη ήταν η απόφασή της να αποχωρήσει από το GNTM, project με το οποίο είναι συνυφασμένο το όνομά της. Η ίδια αποκάλυψε πως εάν και αγαπάει πολύ το show των μοντέλων, ήταν πλέον πολύ κουρασμένη από τα γυρίσματα και ήθελε να περάσει χρόνο με την οικογένειά της. Επίσης, η πρόταση που της έγινε να παρουσιάσει το Dancing with the Stars, ήταν καταλυτική στην απόφασή της να αφήσει το GNTM πίσω. Ωστόσο, συνεχίζει να το βλέπει από τον καναπέ της.

«Καλά νιώθω. Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω πώς για λόγους προσωπικούς και επειδή υπάρχει και ένα άλλο project, πρέπει να λείψω, έπαθα ψυχοσωματικά. Δεν ήμουν καλά μέχρι να το δεχτώ. Δεν είμαι super ήρωας. Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν το αποφάσισα γιατί είχε να κάνει και με μένα που είχα πάρα πολύ κουραστεί, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά, ήθελα να κάτσω κι ένα καλοκαίρι με τα παιδιά.

Δυστυχώς ο προγραμματισμός έπρεπε να προχωρήσει όπως προχωράει και δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δική μου την πλευρά. Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν έγινε εύκολα, έγινε όμως. Μου λείπει από την άποψη να είμαι εκεί και να βλέπω τα μοντέλα. Τα πολύωρα γυρίσματα και όλο το καλοκαίρι που δουλεύουν τα παιδιά ασταμάτητα, δεν μου έλειψε.

Είχα πέντε χρόνια να κάνω διακοπές και είχα ανάγκη να ξεκουραστώ. Δεν ήταν και λίγη η πρόταση για το DWTS, με σήκωσε από τη θέση μου, χόρεψα πριν μου το πουν. Φυσικά και έχω δει GNTM φέτος. Ήταν πολύ ωραίο», τόνισε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Δείτε ακόμη: ‘Non Binary’ η Ξένια του GNTM – «Δεν ανήκω σε κανένα φύλο, είμαι κάτι το απροσδιόριστο»