Χριστουγεννιάτικη αύρα και χαρούμενες παρουσίες πλημμύρισαν το κομψό bistrot του ξενοδοχείου Villa Brown Ermou. Με παριζιάνικο χαρακτήρα και μια εντυπωσιακή γυάλινη οροφή που αφήνει το φυσικό φως να λούζει το χώρο, το Villa Brown Ermou Bistrot, έγινε το απόλυτο σημείο συνάντησης για after-work drinks.

Δημοσιογράφοι και influencers έδωσαν το παρόν και βίωσαν από κοντά την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα αυτής της «φρέσκιας» άφιξης στον δημοφιλή και ανερχόμενο πεζόδρομο Πετράκη. Aνάμεσά τους και ο ιδρυτής των Brown Hotels, Leon Avigad.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές προτάσεις από ένα προσεγμένο μπουφέ αλλά και να περιηγηθούν στα δωμάτια του ξενοδοχείου ανακαλύπτοντας την ιδιαίτερη αισθητική και chic διακόσμηση του. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επισκέφτηκαν το εντυπωσιακό rooftop για να απολαύσουν το ποτό τους με θέα την Ακρόπολη.

Κατά την διάρκεια των γιορτών τα Brown Hotels ετοιμάζουν μοναδικά Festive brunches και happenings με τους καλύτερους DJs της Αθήνας, καθώς και ένα μοναδικό Party στο Lighthouse Athens την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας στα Brown Hotels.

Μάθετε περισσότερα στο εδώ