Ένα βιβλίο που ανάβει φωτιές στο παλάτι, αποκαλύπτει την παλιά ζωή της Kate Middleton και την στρατηγική της μητέρας της προκειμένου να τυλίξει τον πρίγκιπα William, αφού ήταν όνειρο να δει την κόρη της να γίνεται μελλοντική βασίλισσα. Το «Game of crowns», κυριολεκτικά ξεμπροστιάζει την Kate.

Ο συγγραφέας, Christopher Andersen, την αποκαλεί βασίλισσα της στρατηγικής, αφού η μητέρα της είναι ικανή να τους χειραγωγεί όλους και ήταν πολύ αποφασισμένη να εντάξει την μεγαλύτερή της κόρη στην βασιλική οικογένεια.

Όταν γνωρίστηκαν, έκανε τα πάντα για να προσκαλούν την κόρη της σε κάθε εκδήλωση που γινόταν από το παλάτι, γι’αυτό όπως αναφέρει ο συγγραφέας «Η Carol φοβόταν ότι ο Γουλιαμ δεν θα ενδιαφερόταν για την Kέιτ και πήρε το παιχνίδι στα χέρια της».

kate

Όταν η Kate με τον William χώρισαν κάποια στιγμή το 2007, η μητέρα της έκανε τα πάντα για να γίνει επανασύνδεση. Σύμφωνα με το βιβλίο, είχε συμβουλεύσει την κόρη της να βγαίνει κάθε βράδυ στα κλαμπ, προκειμένου να τον κάνει να ζηλέψει. Έτσι κι έγινε, με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων να γράφουν για τα νυχτοπερπατήματά της.

Στην ηλικία των 16 επίσης, η Kate φαίνεται ότι συνήθιζε να δείχνει τα οπίσθια της και ότι ήταν εθισμένη μάλιστα σε αυτό. Πηγή για αυτή την δήλωσε, στάθηκε ένας πρώην σύντροφος της που αποκάλυψε σε Βρετανό δημοσιογράφο, ότι τό είχε κάνει σίγουρα πάνω από 90 φορές.

Τι σκάνδαλα, Θεέ!

βιβλίο