Δράκοι έτοιμοι να βγάλουν φωτιά, αναμένεται να πλημμυρίσουν σύντομα τον κόσμο της PLAYMOBIL! Η εταιρεία παιδικών παιχνιδιών PLAYMOBIL ανακοίνωσε σήμερα επίσημα, τη συνεργασία της με την DreamWorks Animation, για τη νέα σειρά παιχνιδιών “Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας”, η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017. Για πρώτη φορά, η προϊοντική γκάμα του 2017, περιλαμβάνει σετ παιχνιδιών εμπνευσμένα από την αγαπημένη σειρά ταινιών.

playmobil_nea-sira-dragons

Η ιστορία του νεαρού Βίκινγκ, Ψάρη και της φιλίας του με έναν δράκο, εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη και αμέσως αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, τόσο για το πρωτότυπο σενάριο όσο και για τα δυνατά μηνύματα. Προσβλέποντας σε ένα ευρύτερο κοινό αγοριών και κοριτσιών μεταξύ 3 με 11 ετών, το “Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας” βρίσκεται μέσα στο top 10 των ισχυρών brands της DreamWorks Animation. Ο φανταστικός κόσμος των παιδιών παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τα παιχνίδια PLAYMOBIL, που αγαπιούνται από τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Η νέα σειρά με τους Δράκους της PLAYMOBIL, θα αποτελέσει αγαπημένο παιχνίδι για όλους τους fan του Ψάρη, του Φαφούτη και τη φυλή δράκων του Μπερκ, φέρνοντάς τους κοντά στους αγαπημένους τους ήρωες. Η PLAYMOBIL, γνωρίζοντας καλά τη σημασία της φαντασίας και εναλλαγής ρόλων στο παιχνίδι, δίνει μεγάλη βαρύτητα στη λεπτομέρεια κατασκευάζοντας διασκεδαστικά και πρωτότυπα παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών PLAYMOBIL, οι 7,5 εκατοστών χαρούμενες φιγούρες θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, εκπαιδεύοντας όλους τους αγαπημένους