Μπορεί στην αρχή οι φήμες να ήθελαν για αιτία χωρισμού την απιστία του Johnny Depp, η πραγματική αλήθεια όμως βγήκε γρήγορα στο προσκήνιο και σίγουρα προκάλεσε την έκπληξη όλων. Ο ηθοποιός ως φαίνεται χτυπούσε συχνά την Amber Heard, η οποία το βράδυ του Σαββάτου επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του Los Angeles, προκειμένου να καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό.

amber

Η Amber στο δικαστήριο της Καλιφόρνια δήλωσε ότι ο ηθοποιός την χτυπούσε συχνά, της τραβούσε τα μαλλιά, ενώ οι τωρινές μελανιές είναι από το iphone που της πέταξε. Στην κατάθεση της ακόμα εξήγησε ότι ζει με τον φόβο ότι εκείνος θα επιστρέψει σπίτι και θα την τρομοκρατήσει ψυχικά και σωματικά. Για τον λόγο αυτό, το δικαστήριο επέβαλε περιοριστικά μέτρα στον Johnny Depp για να μείνει μακριά από την πρώην γυναίκα του.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός δήλωσε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών όταν της πέταξε το κινητό, ενώ ο βοηθός του αναφέρθηκε σε όσα είπε η Amber για τους συχνούς ξυλοδαρμούς λέγοντας:

Δεδομένης της σύντομης διάρκειας αυτού του γάμου και τον πρόσφατο, τραγικό χαμό της μητέρας του, ο Τζόνι δεν θα απαντήσει σε αυτές τις ψευδείς ιστορίες, τα κουτσομπολιά, την παραπληροφόρηση και τα ψέματα για την προσωπική του ζωή. Ελπίζουμε ότι η λύση αυτού του σύντομου γάμου θα έρθει γρήγορα“.

amber heardjohhny