Μας αρέσει πολύ να μαθαίνουμε και να μοιραζόμαστε tips & tricks για το Instagram. Τον τελευταίο καιρό, είμαστε εθισμένοι στο να χρησιμοποιούμε την γραμματοσειρά ουράνιο τόξο στα insta stories μας. Με ένα απλό κόλπο, μπορούμε να κάνουμε τα κείμενα μας να έχουν σταδιακή αλλαγή μεταξύ όλων των χρωμάτων! Το κόλπο αυτό, δουλεύει και σε iOS αλλά και σε Android! Δείτε αναλυτικά πως θα μπορείτε να το κάνετε και εσείς στα δικά σας insta stories:

Kάντε μας tag στο Instagram του That’sLife για να δούμε τις δημιουργίες σας.

Βήμα 1ο

Επιλέξτε μία οποιαδήποτε φωτογραφία. Εμείς για το παράδειγμά μας διαλέξαμε ένα απλό μαύρο φόντο. Γράψτε το κείμενό σας. Το κόλπο για την γραμματοσειρά ουράνιο τόξο μπορεί να σας φανεί δύσκολο μέχρι να το πετύχετε αλλά μετά θα σας είναι παιχνιδάκι.

Βήμα 2ο

Επιλέξτε το κείμενό σας. Θα πρέπει να φαίνεται η επιλογή όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

Βήμα 3ο

Τώρα πρέπει να βάλετε δύο δάχτυλα εκεί που σας έχουμε κυκλώσει με κόκκινο. Βάλτε τον μέσο στον πάνω κύκλο και τον δείκτη σας εκεί που είναι ο κάτω κύκλος. Αυτό που θα κάνουμε είναι να σύρουμε προς τα αριστερά ταυτόχρονα με τα δύο μας δάχτυλα, ώστε η γραμματοσειρά να αποκτήσει τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Βάλτε πρώτα τον δείκτη στον κάτω κύκλο και μετά τον μέσο στον πάνω κύκλο.

γραμματοσειρά ουράνιο τόξο

Έτσι, ουσιαστικά επιλέγετε πολλά μαζί από τα χρώματα που σας αφήνει το instagram να διαλέξετε στην παρακάτω παλέτα.

γραμματοσειρά ουράνιο τόξο

Δείτε και το παρακάτω gif για να καταλάβετε ακριβώς τι κάνουμε:

Εάν δεν πετύχει με την πρώτη, ξανά δοκιμάστε. Όταν το πετύχετε θα σας φαίνεται πια πανεύκολο.

Γραμματοσειρά ουράνιο τόξο – Check!

γραμματοσειρά ουράνιο τόξο

Τώρα μπορείτε να κοινοποιήσετε την φωτογραφία σας στο instagram! Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε και άλλους χρωματικούς συνδυασμούς, αναλόγως που σέρνετε τα δάχτυλά σας. Πειραματιστείτε λίγο και θα έχετε υπέροχα αποτελέσματα, όπως βλέπετε παρακάτω! Μπορείτε να φτιάξετε μέχρι και ασπρόμαυρα ντεγκραντέ κείμενα.

Δείτε ακόμη: Πώς να προγραμματίσετε αναρτήσεις στο Instagram σας