Επιτέλους, τα αγαπημένα μας premium κομμάτια της Calvin Klein έρχονται και στο Golden Hall! Το νέο CALVIN KLEIN JEANS κατάστημα στο Golden Hall άνοιξε τις πόρτες του στις 24 Ιουλίου 2020 και μας περιμένει για ατέλειωτο shopping.

Στο νέο κατάστημα θα είναι διαθέσιμη όλη η ανδρική και γυναικεία συλλογή CALVIN KLEIN JEANS σε ρούχα και αξεσουάρ, ξεκινώντας από τη Spring-Summer 2020 Collection, ενώ συμπεριλαμβάνεται κι ένας όροφος 100 τ.μ. αποκλειστικά αφιερωμένος στην εμβληματική Underwear Collection.

calvin klein golden hall

Όλες οι συλλογές χαρακτηρίζονται, όπως πάντα, από τη γοητευτικά μινιμαλιστική ταυτότητα του καταξιωμένου brand, αποτελώντας μία ωδή στη σύγχρονη κομψότητα.

calvin klein golden hall

Το ανανεωμένο κατάστημα στο ισόγειο του Golden Hall, που πλέον επαναλειτουργεί ως CALVIN KLEIN JEANS, εκτείνεται σε 265 τμ και επικοινωνεί τη minimal και μοντέρνα ταυτότητα του brand μέσω του interior design. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως εντός του καταστήματος τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής με στόχο την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και του προσωπικού.

calvin klein golden hall

Το νέο CALVIN KLEIN JEANS κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37 Α , Μαρούσι, 15123.