Η νέα καμπάνια της , είναι εδώ και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη μαγεία του…έξω

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων Home Improvement και DIY στην Ελλάδα, υπόσχεται να είναι σύμμαχός μας στη δημιουργία μοναδικών πράσινων οάσεων και μαγευτικών στιγμών στον κήπο, τη βεράντα ακόμη και την ταράτσα μας. Γιατί στην Ελλάδα είμαστε του…”έξω”. Μας αρέσει να καθόμαστε στο μπαλκόνι μας, να ψήνουμε στον κήπο, πάμε σινεμά έξω, βγαίνουμε έξω, γελάμε έξω, κοιμόμαστε έξω. Γενικά, είμαστε έξω καρδιά!

Όλα αυτά τα συναισθήματα και τις μικρές καθημερινές στιγμές μας έξω αιχμαλωτίζει η φρέσκια ταινία της Praktiker Hellas,  με κεντρικό μήνυμα «Ζήσε καλύτερα έξω, σπίτι σου», που ήρθε για να μας συστήσει το concept Urban Kipos, μια ξεχωριστή όσο και πλήρης κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών απαραίτητων για να δημιουργήσουμε την πιο μαγευτική πράσινη και βιώσιμη όαση στο σπίτι μας, στην πόλη μας. Άλλωστε, η Praktiker αποτελεί τον απόλυτο προορισμό και σύμμαχο για τη δημιουργία ενός Urban Kipos αφού προσφέρει όχι μόνο τα προϊόντα αλλά και eco tips καθώς και την τεχνογνωσία των Kipos Experts της, οι οποίοι μας βοηθούν να φτιάξουμε τον κήπο, τη βεράντα, την ταράτσα των ονείρων μας.

Ο Urban Kipos by Praktiker είναι ένας χώρος γεμάτος έμπνευση, 6.000 προϊόντα από 40 διαφορετικές κατηγορίες και ιδέες που θα μας κάνουν να ζήσουμε καλύτερα έξω, καθώς και 4 νέα φρέσκα concepts για τη δημιουργία ενός σκηνικού που θα απογειώσει τις μικρές αλλά και… μεγάλες στιγμές μας έξω. Το BBQ Kipos με όλα όσα χρειαζόμαστε για αξέχαστα ψησίματα με την παρέα. Το Vertical Kipos με προϊόντα και ιδέες για να δημιουργήσουμε έναν κάθετο κήπο βγαλμένο από σελίδες περιοδικού σε κάθε σημείο των χώρων μας. Το Cinema Kipos για βραδιές γεμάτες διασκέδαση στον κήπο αλλά και το Kiddos Kipos που θα δώσει στα παιδιά όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αγαπήσουν τα φυτά και να μάθουν να τα φροντίζουν.

Σύμμαχός μας σε όλη τη δημιουργία και φροντίδα του πιο ονειρεμένου Urban Kipos είναι η  Praktiker Hellas, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα εργαλείων και ειδών κήπου των πιο γνωστών brands. Γιατί, για την Praktiker Hellas η βιωσιμότητα και η ενίσχυση του πρασίνου είναι συνειδητή επιλογή αφού ο κήπος μας αποτελεί έναν κρίκο μιας μακροσκελούς αλυσίδας! Και φροντίζοντάς τον, παρέα με την Praktiker, δημιουργούμε τις δικές μας «δεξαμενές» οξυγόνου και ενισχύουμε το αστικό πράσινο.