Τα αθλήματα και οι περιπέτειες στη φύση προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες που ξεπερνούν τα όριά μας και πυροδοτούν την αίσθηση της περιπέτειας. Είτε πρόκειται για εξερεύνηση απόκρημνων βουνών είτε για βουτιές στα βάθη της απέραντης θάλασσας, αυτές οι αναζητήσεις φέρνουν ένα στοιχείο συγκίνησης και κινδύνου. Κάθε βήμα ή βουτιά εγκυμονεί έναν συγκεκριμένο κίνδυνο, υπενθυμίζοντάς μας την ευαλωτότητά μας απέναντι στις απρόβλεπτες δυνάμεις της φύσης. Ωστόσο, ξεκινάμε αυτά τα ταξίδια εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου του έμπιστου συντρόφου μας – Hansaplast.

Το Hansaplast στηρίζει τους εκατοντάδες αθλητές και όλους τους running enthusiasts που συμμετείχαν στο 10ο ετήσιο αγώνα Tihiorace, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Τείχιο, του δήμου Δωρίδος.

Στις 5, 6 & 7 Μαΐου έτρεξαν συνολικά 650 δρομείς, ανακαλύπτοντας τις διαδρομές της ορεινής και ημιορεινής Δωρίδας σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αγώνες στην περιοχή.

Η μάρκα Hansaplast, γνωστή για τα επιθέματα που παρέχουν ασφάλεια στους αθλητές, εξακολουθεί να είναι σύμμαχος στις προπονήσεις και στους αγώνες, με τα επιθέματα Flexible XL/XXL & κρέμες επούλωσης, που παρείχε σε όλους τους συμμετέχοντες. Στο πλαίσιο αυτό, η μάρκα Hansaplast επιβράβευσε τους νικητές των αγώνων του Tihiorace με επιθέματα Hansaplast, που είναι απαραίτητα για την τσάντα της προπόνησης αλλά και σε κάθε συμμετοχή σε αγώνα.

Το 10ο Tihiorace ξεκίνησε την πρώτη του ημέρα εκκίνησης στο παραθαλάσσιο χωριό Σεργούλα και μετά από  17 χιλιόμετρα και 1.000 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά, οι αθλητές φτάσανε στον τερματισμό που ήταν στο χωριό Μαραθιάς. Την δεύτερη ημέρα οι διαδρομές συνεχίστηκαν με τον πιο απαιτητικό αγώνα του 3ημέρου από πλευράς χιλιομέτρων και υψομέτρου, ξεκινώντας από το ειδικά διαμορφωμένο αμφιθέατρο στο Τείχιο και με τερματικό σταθμό το «Θεατράκι».

Οι αγώνες έκλεισαν με τις διαδρομές της τρίτης ημέρας, ξεκινώντας από το Τείχιο και καταλήγοντας πάλι στο Τείχιο μετά από 30χλμ και 1.500 μέτρα θετική υψομετρική.

Με το Hansaplast στο πλευρό μας, νιώθουμε μια αίσθηση σιγουριάς, γνωρίζοντας ότι ακόμα κι αν σκοντάψουμε ή τραυματιστούμε στην πορεία, είμαστε καλυμμένοι. Είναι αυτός ο συνδυασμός κινδύνου και ετοιμότητας που μας επιτρέπει να αγκαλιάσουμε πλήρως την περιπέτεια, με αυτοπεποίθηση για την ικανότητά μας να ξεπεράσουμε κάθε πρόκληση που συναντάμε.