Το story λίγο πολύ όλες το γνωρίζουμε.. ο αγαπημένος μας που πίναμε νερό στο όνομα του πήρε τα πράγματα του μας ενημέρωσε ότι πάει για τσιγάρα και δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά. Άδικα στέκεσαι πάνω από τα τηλέφωνα ή κλεισμένη μέσα στο σπίτι μήπως κάνει και την εμφάνιση του αντί να βγεις έξω και να γιορτάσεις την ελευθερία σου. Οι λόγοι του χωρισμού μπορεί να είναι πολλοί.. μπορεί να βρήκε κάποια άλλη κοπέλα (φυσικά δεν είναι αντάξια σου), μπορεί να πιέστηκε, μπορεί να είναι εργασιομανής… Το θέμα είναι ότι εσύ αυτή τη στιγμή με το μίσος που σε διακατέχει θέλεις να τον εκδικηθείς αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Δύο μοναδικές υπηρεσίες υπόσχονται καταστροφικές συνέπειες και έτσι θα κάνεις πράξη το … “γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος”

Φάε τη σκόνη μου

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα…με χρυσόσκονη! Η ιδέα ξεκίνησε από την Αυστραλία και έχει πάρει πλέον τρελές διαστάσεις αφού η εκδίκηση μπορεί να είναι ένας τρόπος για να λάμψεις. Εσείς μπορείτε να παραγγείλετε το glitter που θα σταλεί στον παραλήπτη και ο ίδιος θα λάβει έναν φάκελο με glitter το οποίο μόλις ανοιχθεί θα γεμίσει τον κόσμο…λάμψη. Σκέψου πόσες εργατοώρες θα χαλάσει προκειμένου να μαζέψει τη χρυσόσκονη από τα έπιπλα, τα ρούχα, τα μαλλιά και οπουδήποτε αλλού έχει τρυπώσει…το κακό!Διαβολικό έτσι; Στο Shipyourenemiesglitter.com θα μπεις για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα με κόστος μόλις 8,50 ευρώ και αν θέλεις γράψτου και ένα σημειωματάκι…ανώνυμο φυσικά!

Ship-Your-Enemies-Glitter

Να φας σ@@@@
Ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος να εκδικηθείς τον πρώην αγαπημένο σου είναι να του στείλεις πακέτο… ανόργανη κοπριά αλόγου ή άλλου ζώου. Σκέψου τη χαρά του μόλις ανοίξει το κουτί και την απογοήτευση του μόλις δει το θέαμα και φυσικά μη ξεχνάς τη μυρωδιά. Η διαδικασία που ακολουθείς είναι ακριβώς ίδια με τη πρώτη περίπτωση μόνο που εδώ μπαίνεις στο shitexpress και βάζεις τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνουν όλες οι ενέργειες τέλος πληρώνεις με Bitcoin το ποσό των 12,95 και…καθάρισες!
2151415