Η αλήθεια είναι πως αν ανοίξεις τα συρτάρια σου.. υπάρχει ένα χάος! Με τα νέα δεδομένα το καταλαβαίνω πως μιας και έχεις αρκετό χρόνο ήρθε η ώρα να συμμαζέψεις λίγο. Έτσι θα έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις την αγαπημένη σου σειρά στο netflix ή να παίξεις με το κατοικίδιο σου. Α! Και θα περάσει και η ώρα σου δημιουργικά. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά tricks για να γίνει η ζωή σου ευκολότερη;

Τακτοποίηση σε κασκόλ και πασμίνες…

Αν δεν έχεις χώρο για να βάλεις τα κασκόλ και τις πασμίνες σου και είναι πεταμένα από εδώ και από εκεί, τακτοποίησε τα εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας μία κρεμάστρα και κρίκους από μια κουρτίνα μπάνιου. Πέρασε σε κάθε κρίκο από ένα κασκόλ και κρέμασε τα στη ντουλάπα σου. Έτσι θα είσαι σε θέση να ξέρεις εύκολα και γρήγορα ποιο κασκόλ θα διαλέξεις ανάλογα με την περίσταση! Και τώρα που ανοίγει ο καιρός και δεν θα τα χρειαστείς μπορείς να τα κρύψεις με αυτόν τον τρόπο για να τα έχεις έτοιμα για του χρόνου.

2

 

Πράσινα δάχτυλα από faux δαχτυλίδια

Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα ωραίο faux μπιζού… Τι γίνεται όμως με τα σημάδια; Αν σιχαίνεσαι τα πράσινα σημάδια που σου αφήνουν τα faux, η λύση είναι απλή και είναι γνωστή από γενιά σε γενιά. Πέρασε ένα διαφανές μανό στη μέσα πλευρά του δαχτυλιδιού και να είσαι σίγουρη ότι θα αποχαιρετήσεις για πάντα τις πρασινίλες στα δάχτυλα!

tumblr_mkscs8OfLM1qigui6o1_500

 

Γρήγορο σιδέρωμα!

Έχεις σιδερώσει τα ρούχα σου, τα έχεις βάλει προσεχτικά στη βαλίτσα, όμως όταν φτάνεις στον προορισμό τα ρούχα είναι τσαλακωμένα. Κι όμως ένας γρήγορος τρόπος για να σιδερώσεις τα μπλουζάκια σου, είναι να το κάνεις με την πρέσα μαλλιών. Σωστά διάβασες! Πρόσεχε μόνο τα υφάσματα που καίγονται εύκολα, καθώς η πρέσα λειτουργεί σαν πραγματικό σίδερο, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρπάξει το ύφασμα.

1

 

Τα κολιέ… σε τάξη!

Στο κουτί με τα κοσμήματα αντιμετωπίζεις το χάος! Όλες οι αλυσίδες από τα κολιέ σου είναι μπερδεμένες μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βγάλεις άκρη ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις! Χρησιμοποίησε ένα λινό ύφασμα για να καλύψεις έναν πίνακα ανακοινώσεων. Χρησιμοποιώντας πινέζες ξεχώρισε και τακτοποίησε τα κολιέ σου. Όλα νοικοκυρεμένα λοιπόν.

DSCN8867

 

Γρατζουνιές σε έπιπλα

Εάν οι γρατζουνιές στα έπιπλα σου, σε χαλάνε, τότε δεν έχει παρά να χρησιμοποιήσεις ένα καρύδι, το οποίο θα τρίψεις στην «τραυματισμένη» επιφάνεια και με αυτόν τον τρόπο θα εξαφανίσεις τις γρατζουνιές από όλα τα ξύλινα έπιπλα!

karydia_epipla_590_b