Το ίντερνετ αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών και κάποια tips μας τραβούν περισσότερο την προσοχή και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε “βρε, λες;”

Έτσι, η τελευταία μου ανακάλυψη που αναμεταδόθηκε από το ABC News από ενότητα της εκπομπής “Good Morning America” και είχε ως θέμα “Πως να κάνετε το φτηνό κόκκινο κρασί να αποκτήσει γεύση ακριβού”.

Το κόλπο λοιπόν είναι,  να ρίξετε το κρασί στο μπλέντερ και να το θέσετε σε λειτουργία για μερικά δευτερόλεπτα. Η οινολογική θεωρία πίσω από τη συγκεκριμένη διαδικασία, δεν είναι και τόσο παράλογη αφού οι υποστηρικτές της εικάζουν πως αν εκθέσεις το φτηνό ή νέας σοδειάς κρασί (μποζολέ) σε τόσο αέρα, μαλακώνουν οι τανίνες του. Είναι σαν εκτελείς μια διαδικασία ωρίμανσης 5 ετών μέσα σε 30 δευτερόλεπτα’ ήταν η χαρακτηριστική δήλωση.

Επειδή η συντάκτρια εντόπισε το εν λόγω tip πρωινή ώρα και δεν πρόλαβε να το δοκιμάσει (και όσο κι αν αγαπάει το αναγνωστικό κοινό της δεν θα ήθελε να ξεκινήσει να τα πίνει από το πρωί για χάρη του), αλλά υπόσχεται να το κάνει, και σε περίπτωση που το δοκιμάσετε πριν από εκείνη, μπορείτε να μας στείλετε τις εντυπώσεις σας με ένα σχόλιο.

Δώστε στο Μποζολέ (ή το κρασί της παρέας) μια ευκαιρία 😛