Τι είναι απαγορευτικό να πλένουμε στο πλυντήριο; Τα σουτιέν μας! Ο λόγος είναι απλός: χάνουν τη φόρμα τους και κατά συνέπεια χάνει την πολύτιμη στήριξη του στήθος μας.

Έτσι, οι περισσότερες καταφεύγουμε στη λύση του πλυσίματος στο χέρι, δίχως να είμαστε κι απολύτως σίγουρες πως η χειρονακτική εργασία μπορεί να αντικαταστήσει τις στροφές του πλυντηρίου.

Υπάρχει ωστόσο ένα εργαλείο που μπορεί να το κάνει, δίχως να προκαλέσει φθορά στα σουτιέν. Το εργαλείο αυτό ονομάζεται στραγγιστήρι λαχανικών (salad spinner) και είναι το σκεύος που μέσω περιστροφικής κίνησης στραγγίζει τα πλυμένα λαχανικά. Είτε το διαθέτετε ήδη, είτε το προμηθευτείτε, σίγουρα παρακολουθώντας το ακόλουθο βίντεο θα καταλάβετε πως με λίγο νερό, υγρό απορρυπαντικό και μερικές περιστροφές στο στραγγιστήρι, τα σουτιέν σας θα είναι πιο καθαρά και καλοδιατηρημένα από ποτέ:

Ειδικά, τους θερινούς μήνες που είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για τακτικό πλύσιμο των σουτιέν το εν λόγω κόλπο θα σώσει τα χεράκια μας, θα μας γλιτώσει χρόνο αλλά και έξοδα, γιατί δεν θα χρειαστεί να αγοράζουμε συχνά νέα σουτιέν λόγω φθοράς.

Πηγή: Purenow.com