Θα σας περιγράψω μια ιστορία βγαλμένη από τη ζωή. Από τα φοιτητικά μου χρόνια λάτρευα τα μακριά σκουλαρίκια, τα δερμάτινα περικάρπια, τα μεγάλα δαχτυλίδια. Συμμεριζόμενοι την αγάπη μου για τα κοσμήματα, πολλοί φίλοι μου έκαναν δώρο, κυρίως σκουλαρίκια, σε γενέθλια και γιορτές. Με την πάροδο των χρόνων στη συλλογή μπήκαν και τα ογκώδη εντυπωσιακά κολιέ ή οι μακριές αλυσίδες. Και μετά; Και μετά το χάος! Όλα τα κοσμήματα έμπαιναν σε κουτάκια και κάθε φορά που αναζητούσα κάποιο ζευγάρι σκουλαρίκια έπρεπε πρώτα να κάνω μια φανουρόπιτα ή κάθε φορά που αναζητούσα μια αλυσίδα να λύσω πρώτα τον γόρδιο δεσμό!

Επειδή είμαι βέβαιη πως θα ταυτισθείτε με το δράμα που σας περιέγραψα, παρακάτω θα βρείτε μερικές έξυπνες ιδέες οργάνωσης, παρουσίασης κι αποθήκευσης των κοσμημάτων σας. Επειδή έχω δοκιμάσει τις περισσότερες από τις προτεινόμενες λύσεις, μπορώ να σας δηλώσω με πάσα ειλικρίνεια πως πλέον βρίσκω όλα μου τα κοσμήματα!

Κρεμάστε τα σκουλαρίκια σας από έναν τρίφτη

πηγή: homemadecrap.com

πηγή: homemadecrap.com

Κάντε μια βόλτα στο Μοναστηράκι κι ανακαλύψτε παλιά σιδερικά ή μεταλλικά πλαίσια κρεβατιών και χρησιμοποιήστε τα για να κρεμάσετε τα κοσμήματά σας

πηγή: homemadecrap.com

πηγή: homemadecrap.com

Δημιουργήστε ένα πάνελ με πόμολα και κρεμάστε τα κοσμήματά σας

Εκμεταλλευθείτε τους κλασσικούς γάντζους για να κρεμάσετε τα κολιέ σαςshower-hooks-necklace