Πιστή στο όραμα της για άψογη παροχή υπηρεσιών, η Aegean Airlines δεν περιορίζεται μόνο στις ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις αλλά αντιλαμβάνεται το ταξίδι ως μια συνολική εμπειρία που ξεκινά τη στιγμή που οι ανοίγουν οι συρόμενες πόρτες του αεροδρομίου.

Οι άνθρωποι της Aegean γνωρίζοντας καλά πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το εγχείρημα “ταξιδεύω με μικρά παιδιά”, προχώρησε στην παροχή μιας ανθρωποκεντρικής υπηρεσίας που εντάσσεται στο πρόγραμμα «12 μήνες, 12 καλά νέα για Εσάς». Πρόκειται για την υπηρεσία με τα Νέα σημεία Παράδοσης Αποσκευών αποκλειστικά για τις οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά έως 12 ετών.  Με τη νέα αυτή υπηρεσία, οι μετακινήσεις της οικογένειας γίνονται ευκολότερα και με μεγαλύτερη άνεση αφού οι οικογένειες εξυπηρετούνται ταχύτερα στα αποκλειστικά σημεία Baggage Drop Off. Η εν λόγω υπηρεσία προσφέρεται στα αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λάρνακας.aegean-family drop off counter

Παράλληλα, για να διευκολυνθεί ακόμα περισσότερο η εμπειρία του ταξιδιού με μωρά και παιδιά η Aegean παρέχει τη δυνατότητα στους γονείς/κηδεμόνες να πραγματοποιήσουν από την κράτηση, αίτημα για ειδικό γεύμα για αυτές τις ηλικίες, το οποίο θα σερβιριστεί στους μικρούς ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, η Aegean λειτουργεί ήδη από τις αρχές του τρέχοντος έτους ένα νέο, όμορφο, λειτουργικό, φιλόξενο χώρο, προσβάσιμο από όλους, στην είσοδο 4 των αναχωρήσεων , στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, το Aegean Public Lounge.  Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας ήταν να διαμορφωθεί ένας λειτουργικός χώρος όπου ο ταξιδιώτης θα μπορεί να χαλαρώσει, να περιηγηθεί στο ίντερνετ μέσα από τα διαθέσιμα tablets αλλά και να πραγματοποιήσει Check-iτους στα ειδικά μηχανήματα (Self-Check in Kiosks) που είναι τοποθετημένα στο χώρο.  Στα ίδια μηχανήματα μπορεί ο επιβάτης να εκδώσει ο ίδιος την ετικέτα αποσκευής του (baggage tag). Στο νέο Public Lounge στο Αεροδρόμιο της Αθήνας, δίνεται επίσης η δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι το κανάλι enter Greece, το ειδικά σχεδιασμένο κανάλι της Aegean που προβάλλει τις ομορφιές της χώρας μας. aegean-Lounge

Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ αφού η Aegean σε γλιτώνει από ατέλειωτο ψάξιμο στο ίντερνετ για την αναζήτηση της πιο οικονομικής πίστης μέσα από την υπηρεσία Aegean Low Fare Calendar. Μέσα από την εν λόγω υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για το ταξίδι σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον προορισμό και να αναζητήσετε τις ημερομηνίες με τις χαμηλότερες τιμές έως και 11 μήνες μπροστά. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο χαμηλώνει σημαντικά το κόστος του οικογενειακού ταξιδιού, αλλά οι “ταξιδιάρικες ψυχές” έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν ακόμα περισσότερους προορισμούς κλείνοντας πτήσεις σε χαμηλές τιμές με τον κατάλληλο χρονικό προγραμματισμό.

Τέλος, η Aegean συνεχίζει την μακροχρόνια συνεργασία της με τη Hertz, την Νο 1 εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο, που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με εγγυημένα προνομιακές τιμές, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία του ταξιδιού σας έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κάθε “γωνιά” του προορισμού σας ή να γλιτώσετε χρόνο στις μετακινήσεις σας όταν πραγματοποιείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι.road-trip-8

Κι αν το να οδηγείτε σε ένα ξένο μέρος σας προκαλεί στρες, δεν έχετε παρά να βασιστείτε στα πορίσματα έρευνας του London Metropolitan University, που κατέληξε σε μια λίστα τραγουδιών που εξασφαλίσουν ασφαλέστερη οδήγηση. Στην εν λόγω λίστα βρέθηκαν εκείνα που έχουν το ιδανικό τέμπο για να οδηγεί κανείς, και αυτό επειδή μιμούνται τους ανθρώπινους σφυγμούς, με 60 έως 80 χτύπους το λεπτό.  

Το ιδανικό playlist της ασφαλούς οδήγησης (βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας) είναι το:

01. Come Away With Me – Norah Jones
02. Billionaire Feat. Bruno Mars – Travie McCoy
03. I’m Yours – Jason Mraz
04. The Scientist – Coldplay
05. Tiny Dancer – Elton John
06. Cry Me A River – Justin Timberlake
07. I Don’t Want To Miss A Thing – Aerosmith
08. Karma Police – Radiohead
09. Never Had A Dream Come True – S Club 7
10. Skinny Love – Bon Iver

Μέσα από τις λύσεις οργάνωσης και υπηρεσίες που προσφέρει η Aegean το ταξίδι μετατρέπεται ακριβώς σε εκείνο “των ονείρων σας” και κάτι παραπάνω!