Όχι, δεν πρόκειται για ξενάγηση στο σκηνικό του Central Perk Coffeehouse αλλά για το άνοιγμα ενός πραγματικού Central Perk Café στη Νέα Υόρκη.  

Central Perk: Το μόνιμο στέκι των Friends

Central Perk: Το μόνιμο στέκι των Friends

To café θα ανοίξει τις πύλες του το Σεπτέμβριο σε κεντρικό σημείο του Μανχάταν και για τη δημιουργία του συνεργάστηκαν οι εταιρείες Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Consumer Products και Eight O’Clock Coffee.

Είναι άγνωστο αν οι πελάτες του café θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκεί την τηλεοπτική παρέα του Ross, Rachel, Chandler, Monica, Phoebe, και Joey πάντως σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν άπειρες φωτογραφίες καθισμένοι στον χαρακτηριστικό πορτοκαλί καναπέ και να ακούσουν τη φωνή της Phoebe να τραγουδά “Smelly Cat” από τα ηχεία, ενώ έχουν προγραμματιστεί πολλοί διαγωνισμοί και ημερήσιες προσφορές για τους φανατικούς θαμώνες του café αλλά και της σειράς.

O πορτοκαλί καναπές: Η μόνιμη θέση των Friends

O πορτοκαλί καναπές: Η μόνιμη θέση των Friends

Όπως το διαμέρισμα που υποτίθεται πως έμενε η Carrie Bradshaw στο Sex & The City αποτελεί αξιοθέατο σε οργανωμένη ξενάγηση στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, φαίνεται πως και το Central Perk Coffeehouse θα αποτελέσει το νέο hot στέκι της πόλης.