Ψάχνεις για μίνι διακοπές αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις και μια περιουσία; Επίσης, θέλεις να ξεφύγεις από το κέντρο της Αθήνας αλλά δεν θέλεις να φύγεις και πολύ μακριά; Το τέλειο νησί για ‘σένα λοιπόν, είναι ο Πόρος. Μια ώρα μακριά από τον Πειραιά με το flying dolphin ή λιγότερο από τρεις ώρες περίπου με το αυτοκίνητο, ο Πόρος σας υπόσχεται μαγικές εμπειρίες για όσο καιρό μείνετε εκεί.

διακοπές στον Πόρο

Πανοραμική άποψη του Πόρου

Που θα μείνεις; Μπορείς να μείνεις στο Valente Perlia Rooms ή στο ξενοδοχείο 7 αδέρφια που βρίσκεται στο Κέντρο του νησιού. Από εκεί θα μπορείς να πας παντού και να ξεκλέβεις και λίγο χρόνο για τις πρωινές σου βόλτες στο νησί.

διακοπές στον Πόρο

Valente Perlia Rooms

διακοπές στον Πόρο

Ξενοδοχείο “7 Αδέρφια”

Το πρωί μπορείς να πας για μπάνιο στις παραλίες του, Κανάλι, Ρώσικος Ναύσταθμος, Λιμανάκι της αγάπης, Μοναστήρι ή Ασκέλι για εσένα που είσαι πιο κοσμοπολίτης. Ναι, είναι ένα νησί που μπορεί να συνδυάσει τα πάντα. Όσο για εσένα που έχεις σκοπό να κάνεις τη νύχτα-μέρα το νησί σε βοηθάει, κατέβα μια βόλτα στη Παραλία του Πόρου όπου εκεί χτυπάει η καρδιά του νησιού. Μπορείς να περπατήσεις κατά μήκος της θάλασσας και να συναντήσεις πλήθος από τουριστικά καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία και πολλά μπαράκια με ελληνική και ξένη μουσική. Όλη μέρα, η παραλία του Πόρου αλλά ειδικά τα βράδια, γεμίζει από ζωή και από κόσμο όπου κάνει τη βόλτα του στην προβλήτα. 

διακοπές στον Πόρο

Ρωσικός Ναύσταθμος

διακοπές στον Πόρο

Παραλία “Λιμανάκι της Αγάπης”

διακοπές στον Πόρο

Παραλία Ασκέλι

Για φαγητό το μεσημέρι θα πρέπει να πας Πανόραμα στο Ασκέλι όπου θα βρεις από μακαρονάδες μέχρι κοτόπουλο, και μην ξεχάσεις να πάρεις σαλάτα. Αν πάλι θέλεις σπιτική κουζίνα τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς τον Karavolos στο κέντρο.Μη φας όμως πολύ γιατί το βράδυ θα πας για ούζα στη Σπηλιάδα, στη Πούντα όπου ο Λάκης και η Τζένη σε περιμένουν με δύο δίσκους γεμάτους φαγητά για να διαλέξεις.

διακοπές στον Πόρο

Ταβέρνα Ο Καράβολος

διακοπές στον Πόρο

Μεζεδοπωλείο “Σπιλιάδα”

Αν η συνέχεια έχει cocktail τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείς το Sail. Αν θέλεις ένα χαλαρό ποτό αλλά είσαι λάτρης της ξένης μουσικής τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς το Joy όπου είναι δύο μαγαζιά σε ένα. Θα ανέβεις στο πάνω μαγαζί και εκεί θα απολαύσεις τη θέα της Πούντας από ψηλά. Αν πάλι θέλεις να ακούσεις ελληνικά τότε θα πρέπει να επισκεφτείς τις Μάσκες ή το Ωρίων.

διακοπές στον Πόρο

Νύχτες κεφιού στο Joy

Και αν αναρωτιέσαι αν έχει αξιοθέατα θα σου αναφέρω πως θα πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις από τους ντόπιους να σου δείξουν που είναι η Κοιμωμένη, είναι ένα βουνό το οποίο θυμίζει μια γυναίκα ξαπλωμένη με τα γόνατα ανασηκωμένα. Ακολούθησε τα σκαλάκια που σου δείχνουν πως θα πας στο Ρολόι και εκεί θα μπορείς να θαυμάσεις τον Πόρο από ψηλά ενώ δεν πρέπει να ξεχάσεις να επισκεφτείς το διαβολογέφυρο, πρέπει όμως να περάσεις απέναντι στον Γαλατά.

Το Ρολόι

Το Ρολόι

διακοπές στον Πόρο

Διαβολογέφυρα

Δίκιο δεν έχω πως ο Πόρος συνδυάζει τα πάντα; 

διακοπές στον Πόρο

O Πόρος τη νύχτα