Με το καλοκαίρι να είναι εδώ και τον καιρό να είναι καλός φυσικά το σημαντικότερο και αυτό που θέλεις περισσότερο είναι να ταξιδέψεις.Είτε πρόκειται για μια απόδραση του Σαββατοκύριακου είτε για μια εβδομάδα το σημαντικότερο είναι ότι θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τα αεροπλάνα είναι συνήθως μια γρήγορη επιλογή για εκείνους που δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και να φτάσουν μια ώρα νωρίτερα στον προορισμό τους. Δυστυχώς όμως χρειάζονται ένα mini kit με προιόντα έκτακτης ανάγκης για να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Και ποια είναι αυτά;

Εσάρπα

Σε αντίθεση με ότι πιστεύετε μια εσάρπα είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι. Μην αφήνετε τον ζεστό καιρό να σας ξεγελάσει, καθώς υπάρχει περίπτωση να κρυώσετε από τον κλιματισμό στο αεροπλάνο ή στο αεροδρόμιο. Επιπλέον είναι μια σοφή επιλογή για τα βράδια στο νησί αν έχει μια δροσούλα.

Floral εσάρπα που μπορεί να φορεθεί και ως sarong H&M

Floral εσάρπα που μπορεί να φορεθεί και ως sarong H&M

Έξτρα φορτιστή

Φυσικά και θα πάρεις έναν έξτρα φορτιστή για το κινητό σου. Μπορεί να σου έρθει η όρεξη να παίξεις κάποιο παιχνίδι ή να βγάλεις ένα σωρό selfies πάνω από τα σύννεφα. Ε, μπαταρία είναι κάποια στιγμή θα αρχίσει να τελειώνει. Άσε που θα σε βολέψει και στις διακοπές όταν θα θες να βγεις και δεν θα έχεις μπαταρία γιατί θα έχει εξαντληθεί όλη την ημέρα.

Φορητός φορτιστής White Diamonds Power Bank Crystal-επενδυμένος με κρύσταλλα Swarovski

Φορητός φορτιστής White Diamonds Power Bank Crystal-επενδυμένος με κρύσταλλα Swarovski-public.gr

Organizer

Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, οι καλύτερες ιδέες σου έρχονται ψηλά στον ουρανό. Κάντο λοιπόν όπως οι αστέρες του Hollywood έχοντας πάντα μαζί σου ένα μικρό ημερολόγιο για να σχεδιάσεις τα επόμενα σου βήματα στη δουλειά μόλις επιστρέψεις.

Κόκκινο σημειωματάριο Moleskin-public.gr

Κόκκινο σημειωματάριο Moleskin-public.gr

Γυαλιά

Φυσικά και θα πάρεις ένα ζευγάρι γυαλιά μαζί σου. Αν ειδικά έχεις και ανοιχτό το παράθυρο το πιθανότερο είναι να σε ενοχλεί ο ήλιος. Για να μη σου πω πόσο σημαντικά θα είναι στις διακοπές σου, το ξέρεις άλλωστε.

Γυαλιά ηλίου Glass of Brixton

Γυαλιά ηλίου Glass of Brixton

Βιβλίο

Ένα καλό βιβλίο είναι η καλύτερη συντροφιά αν ταξιδεύεις μόνη σου. Μπορείς να το πάρεις επίσης στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία. Διάλεξε ένα με πολλές σελίδες για να μη ξεμείνεις αν σε συνεπάρει μέχρι το τέλος των διακοπών.

“Ο Παίκτης”, Φίοντορ Ντοστογιέφσκι-Εκδόσεις Μίνωας