Η Samsonite, η εταιρεία ηγέτης στα είδη ταξιδιού εδώ και 100 χρόνια, είναι παγκοσμίως γνωστή για τις συνεχείς καινοτομίες που παρουσιάζει στην αγορά των αποσκευών. Συνεχίζοντας την παράδοση και εξελίσσοντας την εμπειρία της, η Samsonite παρουσιάζει τη σειρά Fold@way. Ελαφριά, εύκαμπτη και ιδιαίτερα πρακτική, η Fold@way παρέχει στους ταξιδιώτες εξαιρετική άνεση και εξοικονόμηση χώρου, λόγω του μικρού μεγέθους που αποκτούν τα μοντέλα της όταν διπλώνονται.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής καθιστά την εξοικονόμηση χώρου ως μία από τις διαχρονικές ανάγκες των κατοίκων των πόλεων και σ’ αυτή την ανάγκη η Samsonite ανταποκρίνεται με τις αποσκευές της σειράς Fold@way. Όλα τα μοντέλα της σειράς διπλώνονται και αυτόματα φθάνουν στο ¼ του αρχικού τους μεγέθους. Οι Fold@way  διαθέτουν εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό, αναδιπλούμενες ρόδες και χάρη στα υλικά κατασκευής τους είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και ελαφριές.

Η μοντέρνα και πρακτική σειρά Fold@way διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας εγκεκριμένη από την Αρχή Ασφαλείας Μεταφορών (Transportation Security Administration- TSA) καθώς και ενσωματωμένο ID tag, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ταξιδεύετε ασφαλείς ακόμη και σε υπερατλαντικά ταξίδια. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν μία μοντέρνα θήκη για την αποθήκευσή τους, όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

Διαθέσιμα σε μία ποικιλία μεγεθών, σε upright ή σε σακ βουαγιαζ με ρόδες, τα μοντέλα της σειράς Fold@way είναι κατάλληλα, είτε για ένα σύντομο ταξίδι στη Ρώμη, είτε για μία εξωτική απόδραση στις παραλίες του Μαλιμπού.

Στιλάτη και παράλληλα πρακτική, η εξαιρετικά ελαφριά σειρά Fold@way είναι διαθέσιμη σε γκρι, μπεζ και κόκκινο χρώμα.