Οι νέοι άνθρωποι δεν ανησυχούν για τις ρυτίδες, έτσι δεν είναι; Λάθος αντιμετώπιση αγαπημένες μου φίλες.

Διότι τα σημάδια του γήρατος δεν περιμένουν την ηλικία των 40 ετών για να εμφανιστούν από τη μία στιγμή στην άλλη!

Έρχονται συνεχώς και «χτίζουν» στο ωραίο σου προσωπάκι. Αν θέλεις να τις «γκρεμίσεις» έχω πέντε λύσεις, πέντε τρόπους για να επιτεθείς και να νικήσεις!

1. Αύξησε την πρόσληψη της Βιταμίνης C.

Είναι φάρμακο που μπορεί να προλάβει το κακό καθώς προστατεύει τον οργανισμό από αρρώστιες αλλά την ίδια στιγμή έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που κάνουν το δέρμα να λάμπει.

Βάλε στο διαιτολόγιό σου κίτρο, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και λεμόνια.  citrus oranges, grapefruit and lemons.

2. Να προσέχεις τον ήλιο

Το λέμε και το ξαναλέμε. Ο ήλιος χρειάζεται και κάνει καλό στον οργανισμό αλλά την ίδια στιγμή η «έκθεση» χωρίς προστασία βλάπτει το δέρμα και εκτός των πιο σημαντικών και σοβαρών, ενισχύει τις ρυτίδες και την καταστροφή της επιδερμίδας.

Χρειάζεσαι- οπωσδήποτε- αντιηλιακή κρέμα! Χειμώνα – καλοκαίρι!

3. Να γνωρίζεις την πιο ευάλωτη περιοχή.

Αυτή είναι γύρω από τα μάτια. Φορώντας γυαλιά και βάζοντας μία ειδική κρέμα που θα σου προτείνει ο φαρμακοποιός σου μπορείς να την κρατήσεις «νέα και σφριγηλή» χωρίς παρενέργειες. Εκεί είναι όπου γίνεται το μεγαλύτερο κακό. Μην χρησιμοποιείς την κρέμα που απλώνεις στο πρόσωπό σου και να την προσέχεις «σαν τα μάτια σου».

4. Κάνε απολέπιση στο δέρμα σου.

Όταν πατήσεις τα 25 μπορείς να ξεκινήσεις την «αλλαγή δέρματος». Κάνε μία προσεκτική απολέπιση που θα σου χαρίσει λαμπερή επιδερμίδα και θα διώξει μακριά τα νεκρά κύτταρα, το «παλιό» δέρμα και θα επιτρέψει στο οξυγόνο να κυκλοφορήσει και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου.

5. Κόψε μαχαίρι τις κακές συνήθειες που καταστρέφουν την επιδερμίδα.

Το ποτό και τσιγάρο επηρεάζουν πολύ την περιοχή γύρω από το στόμα. Το junk food κάνει το πρόσωπο θαμπό, όπως και το άγχος. Το ότι δεν φοράς γυαλιά ηλίου σε αφήνει εκτεθειμένη και βοηθάει τις ρυτίδες να εξαπλωθούν.

Γίνε καλύτερη, πρόσεξε τον εαυτό σου και σε βάθος χρόνου θα δεις πως άξιζε τον κόπο. Διότι τι πιο ωραίο από το να είσαι 40 και να μοιάζεις με μία υπέροχη 30άρα;