Αχ! Δε μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί. Το μυαλό αρνείται να λειτουργήσει και είσαι ένα όρθιο ζόμπι που δε βλέπει, δεν ακούει και δε μιλάει!

Αν δεν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που πετάγονται κάθε πρωί και κάνουν θαύματα με αξεπέραστη ενέργεια, που τρώνει πρωινό, τρέχουν, βγάζουν το σκύλο βόλτα και λείχουν ασταμάτητοι τότε έχω κάποια tips να μοιραστώ που αν τα ακολουθήσεις μπορεί και να καταφέρεις να πάρεις τα πόδια σου και να ξυπνήσεις…νωρίτερα και κανονικά!

12

Άσε το φως να μπει

Οι ανοιχτές κουρτίνες θα επιτρέψουν στο ξημέρωμα να εισβάλλει στο δωμάτιο και το φως της νέας ημέρας να ενεργοποιήσει τον εγκέφαλό σου. Το σώμα σου θα αντιδράσει, θα μισό-ξυπνήσει και θα νιώσεις μία περίεργη χαρά να σε γαργαλάει! Ξύπνα!

Βάλε τραγούδι στο ξυπνητήρι

Τι πιο ωραίο από το να ξυπνάς με αγαπημένες μελωδίες;  Τίποτα!

Κάνε γυμναστική

Η κίνηση, ο ρυθμός, οι χτύποι της καρδιάς, η καλή φυσική κατάσταση! Όλα τα καλά σε λίγη άσκηση. Αν τα καταφέρεις μπράβο είσαι η καλύτερη. Μπράβο έκανες την τύχη σου και μία καινούρια ζωή απλώνεται μπροστά σου!

Κάνε μπάνιο, όχι ντους!

Σου εξασφαλίζει μία θετική διάθεση άνευ προηγουμένου. Και δως του αρώματα, και πάρε ενέργεια και χαρά…Πάρε και μην αφήσεις τίποτα.

Πιες κάτι τονωτικό και δροσερό!

Βιταμίνες! Τι άλλο; Το σώμα ενυδατώνεται και ξυπνάει για τα καλά!

34

 Τι ωραίο που είναι να ξυπνάς χαρούμενη και έτοιμη να αδράξεις τη μέρα (χα!)