Είστε από εκείνες που περάσατε το καλοκαίρι τρώγοντας όλα εκείνα τα ωραία εδέσματα, ξαπλωμένες στην παραλία, πίνοντας τις μπύρες σας και τα ουζάκια σας; χωρίς ίχνος ενοχής; και τώρα δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από τα περιττά εκείνα κιλά που δεν λένε να φύγουν από πάνω σας; Λοιπόν! Να μερικές απλές συμβουλές που θα χρειαστείτε επιστρέφοντας στην πραγματικότητα:

Βάλτε κίνηση στη ζωή σας, αποφασίστε ποια μορφή άσκησης είναι αυτή που σας εκφράζει περισσότερο και υιοθετήστε την στην καθημερινότητα σας.Το περπάτημα είναι ιδανική λύση ,ανέξοδη και το σημαντικότερο εύκολη!

Τρώτε πιο υγιεινά, καταναλώνοντας άφθονα πρωτεΐνες, όπως κοτόπουλο, ψάρι, σολομό ή γαλοπούλα ψητά ή βραστά και πράσινα λαχανικά, τα συμβάλλουν σημαντικά στην καλή υγεία και στην όμορφη επιδερμίδα.

Ξεχάστε την λευκή κατεργασμένη ζάχαρη και όλα τα προϊόντα που την περιέχουν και ξεγελάστε την έντονη επιθυμία σας για γλυκό με ένα κομμάτι σοκολάτας υγείας, ή με ένα γιαουρτάκι με μέλι ή ξηρούς καρπούς.

Τέλος, διώξτε το άγχος από τη ζωή σας, όσο αυτό είναι δυνατό και χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι σας,  με αυτούς που πραγματικά σας αγαπούν και αγαπάτε!