Εδώ και ενάμιση χρόνο η σειρά εσωρούχων – Αμερική αγάπη μου!- Aerie, σταμάτησε πλέον να ρετουσάρει, να διορθώνει και να «πειράζει» τις διαφημίσεις της με στόχο να δείχνουν όλα τέλεια!

Αψεγάδιαστες εικόνες μοντέλων δεν έχουν θέση στις καταχωρήσεις και τον τρόπο που προσεγγίζουν το αγοραστικό κοινό.

Αντιθέτως η φυσική ομορφιά και οι ατέλειες πήραν θέση και βγήκαν μπροστά! Σημάδια του χρόνου, τατουάζ και κηλίδες παραμένουν ορατά…ορατά και καθαρά!

sexy3

Κανονικά σώματα, κανονικά πρόσωπα, κανονικοί άνθρωποι! Και αυτό μεταφράστηκε σε μία αύξηση πωλήσεων και σε μία πολύ θετική ανταπόκριση από την πλευρά του αγοραστικού κοινού που είδε -με καλό μάτι-γυναίκες να ποζάρουν χωρίς ενοχές και φόβο οτι θα δείξουν κάτι που δεν πρέπει.

Γυναίκες που πλησιάζουν στο πρότυπο της καθημερινής ζωής που έχει και ρυτίδες, και παχάκια, και σημάδια. Όλα στο φως με αυτοπεποίθηση και δύναμη!

sexy

«Ο στόχος της σειράς «Aerie Real» είναι να επικοινωνήσει το ότι δεν χρειάζεται να ρετουσάρουμε την ομορφιά και να δώσουμε σε όλες τις γυναίκες – όλων των ηλικιών και όλων των σωματότυπων -την ευκαιρία να ανακαλύψουν το τέλειο στιλ που τους ταιριάζει και αναδεικνύει τη μοναδικότητά τους. Να νιώσουν άνετα με τον εαυτό τους, να ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή τους», δηλώνει  η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρίας Jennifer Foyle!

Φέτος  ο Εθνικός Οργανισμός Διατροφικών Διαταραχών (NEDA) βράβευσε την καμπάνια  #AerieReal καθώς γκρεμίζει πεποιθήσεις και προβλήματα ετών!

Οι γυναίκες έβλεπαν το τέλειο που σε καμία περίπτωση δε μπορούσαν να αγγίξουν.

Η καμπάνια έδωσε στη δημοσιότητα την αλήθεια και έκανε όλο τον κόσμο να σκεφτεί πως το ψέμα είναι μεγάλο. Έκανε τις γυναίκες να απεγκλωβιστούν από το βάσανο του «είμαι χοντρή, άσχημη, είμαι γεμάτη με ατέλειες».

sexy2

Και το Instagram γεμίζει με γυναίκες κανονικές. Όλα μοιάζουν και είναι φυσιολογικά. Οι πολύ αδύνατες γυναίκες δεν είναι ο στόχος… Η αλήθεια όμως είναι και παραμένει πρωταρχικό μέλημα για μία ευτυχισμένη ζωή!