Η ακμή είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί σχεδόν το 85% του συνόλου των εφήβων. Το σημείο εμφάνισής της δεν περιορίζεται στο πρόσωπο αλλά επεκτείνεται στην πλάτη και το στήθος και δημιουργεί σημαντικές δυσκολίες στην καθημερινότητα των εφήβων που πάσχουν.

Το νέο Aknicare Chest & Back 50ml από τη Synchroline αποτελεί τη μοναδική θεραπεία ενάντια στην ακμή που εμφανίζεται στην πλάτη και στο στήθος χωρίς ρετινοειδή και αντιβιοτικά στο φαρμακείο!!! Ο πατενταρισμένος συνδυασμός 3 ενεργών συστατικών δρα ενάντια και στους 4 παράγοντες που προκαλούν την ακμή:

  1. Σμηγματόρροια
  2. Υπερκερατινοποίηση
  3. Αποικισμός βακτηρίων
  4. Φλεγμονή

Πρόκειται για ένα μη λιπαρό γαλάκτωμα σε Spray που εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή, καθώς μπορεί να ψεκάζει και ανάποδα. H αποτελεσματικότητα του νέου Aknicare Chest & Back είναι κλινικά αποδεδειγμένη και πιστοποιημένη από την Ε.Ε, καθώς το προϊόν είναι αναγνωρισμένο ως CE (medical device). Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, οι ακνεικές βλάβες στη πλάτη και το στήθος μειώνονται σε ποσοστό πάνω από 50%.

 Επίλεξε το νέο Aknicare Chest & Back 50ml και πείτε στην ακμή στην πλάτη και το στήθος « Ακμή Face Off»!!!

Όλα τα προϊόντα AKNICARE είναι πιστοποιημένα από την EE, ως Medical Devices (CE) και θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.aknicare.gr

Τηλ: 210-6626201,  [email protected]

 Join Aknicare on Facebook: www.facebook.com/aknicare