Μπορεί να αλλάξει η διάθεση, η σωματική σας κατάσταση, η ψυχολογία, η ενεργητικότητά σας μέσα σε 3 μήνες; Κι όμως, η ζωή σας χρειάζεται μόλις 12 εβδομάδες για να αλλάξει!

Πως;

Αποκλειστικά στο γυμναστήριο Arena Fitness μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα «Ολικής Μεταμόρφωσης» διάρκειας 12 εβδομάδων. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για θεαματικά και εγγυημένα αποτελέσματα με πλήρη παρακολούθηση γυμναστικής και διατροφής από άρτια επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό (personal trainers και διατροφολόγους).

Ποια είναι τα οφέλη;

Ο προσωπικός γυμναστής λαμβάνει υπόψη του πολλές παραμέτρους που αφορούν τον κάθε ασκούμενο όπως ηλικία, σωματομετρικά χαρακτηριστικά, ιστορικό υγείας, προπονητική εμπειρία και προσωπικότητα. Έπειτα προσαρμόζει το ασκησιολόγιο σύμφωνα με τη φυσική σας κατάσταση και έτσι θα γυμνάζεστε αποτελεσματικότερα. Ταυτόχρονα, μαθαίνετε την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και γυμνάζεστε με μεγαλύτερη ένταση υπό την επιτήρηση πάντα του προσωπικού σας γυμναστή. Θα σας ενθαρρύνει και θα σας κινητοποιήσει ακόμα κι όταν δεν έχετε διάθεση για γυμναστική, αλλά και για συγκεκριμένες ασκήσεις που διστάζετε να εκτελέσετε. Το πρόγραμμα προπόνησης αλλάζει συχνά γιατί πρέπει να ακολουθεί την πρόοδό σας καθώς θα παρατηρήσετε κι εσείς ότι αυξάνονται οι αντοχές και βελτιώνεται η φυσική σας κατάσταση. Ο προσωπικός γυμναστής ασχολείται αποκλειστικά με εσάς. Θα κατανοήσει τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας παρέχοντάς σας την ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Πρόγραμμα γυμναστικής εξατομικευμένο ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες σας. Το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής για άμεσα αποτελέσματα. Mετά από συζήτηση με τους υπεύθυνους του προγράμματος «Ολική Μεταμόρφωση Arena» θα αποφασιστεί ποια όργανα και μέθοδοι θα χρησιμοποιηθούν για μέγιστα αποτελέσματα. Αυτά μπορεί να είναι power plate, vacu power, trx, ελεύθερα βάρη, μηχανήματα ενδυνάμωσης, μηχανήματα για αερόβια άσκηση, fitballs, σάουνα, χαμάμ, σολάριουμ κτλ

Τι αποτελέσματα να περιμένετε;

Ό,τι ακριβώς φανερώνει και η ονομασία του προγράμματος «Ολική Μεταμόρφωση». Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας (απώλεια λίπους, απώλεια κιλών, σύσφιξη, βελτίωση φυσικής κατάστασης, αποκατάσταση τραυματισμών, αύξηση δύναμης και μυϊκής μάζας) 90 μέρες είναι αρκετές για να δείτε θεαματικά αποτελέσματα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών τόσο στη διατροφή όσο και στη γυμναστική.

Μην διαβάσετε δεύτερη φορά τα άρθρο για να αποφασίσετε, φανταστείτε την βελτιωμένη εκδοχή σας σε 12 εβδομάδες από τώρα και επικοινωνήστε με το γυμναστήριο Arena Fitness άμεσα.

Arena Total Fitness

Γρ.  Λαμπράκη & Ακτή Μουτσοπούλου 4 , Πειραιάς

Τηλέφωνο : 210 4297361/www.arenafitness.gr