Η πρωτοχρονιά είναι η καλύτερη στιγμή για να θέσεις καινούργιους στόχους, να δοκιμάσεις προγράμματα που θα τονώσουν τη φυσική σου κατάσταση και να καταρρίψεις νέα όρια στην προπόνησή σου. Από τις 5 Ιανουαρίου, η αναβαθμισμένη εφαρμογή Nike+ Training Club App προσφέρει νέες δυνατότητες και παρουσιάζει μια ολοκαίνουρια προπόνηση που δημιουργήθηκε από αθλήτριες και στοχεύει να βοηθήσει τις γυναίκες από όλο τον κόσμο να συνδεθούν με τη δική τους κοινότητα fitness για να πετύχουν τους νέους προσωπικούς στόχους τους για το 2015.

«Η εφαρμογή Nike+ Training Club συνδέει την κοινότητα των αθλητριών μας με έναν μοναδικό τρόπο», λέει η Kerri Hoyt-Pack, VP of Brand Marketing, Nike Women. «Οι γυναίκες θα μπορούν τώρα να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω του Nike Sport Feed, έχοντας τη δυνατότητα να οργανώνουν ομαδικές προπονήσεις στην περιοχή τους αλλά και να ενθαρρύνουν άλλες αθλούμενες ανά τον κόσμο.»

Παρακολουθήστε το βίντεο με την παρουσίαση της αναβαθμισμένης εφαρμογής Nike+ Training Club:

NIKE SPORT FEED: ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FITNESS

Οι νέες ενημερώσεις προέκυψαν από στοιχεία της παγκόσμιας ψηφιακής κοινότητας της Nike, η οποία αποτελείται από περισσότερες από 65 εκατομμύρια γυναίκες. Μία από τις βασικές ιδέες ήταν η σύνδεση με αυτή την κοινότητα — όσους περισσότερους Nike+ φίλους έχει μια αθλήτρια, τόσο πιο ενεργή είναιThe full-body training app caters to every level of fitness

Με αυτό το δεδομένο, η εφαρμογή Nike+ Training Club παρουσιάζει νέους, ευκολότερους και πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να συνδεθεί μια αθλήτρια με φίλες της, να τις ενθαρρύνει αλλά και να μοιραστεί μαζί τους τις επιτυχίες και τους στόχους της. Το ολοκαίνουριο Nike Sport Feed την βοηθά να διατηρήσει επαφή με τις φίλες της αλλά και με την ευρύτερη κοινότητα της εφαρμογής N+TC. Για παράδειγμα, όταν μία χρήστης κοινοποιεί ότι ολοκλήρωσε την προπόνησή της, οι φίλες της μπορούν να την «συγχαρούν», αλλά και να κάνουν κλικ στη συγκεκριμένη προπόνηση για να την δοκιμάσουν και οι ίδιες. Το Nike Sport Feed περιλαμβάνει τις προπονήσεις της εβδομάδας και φωτογραφίες των χρηστών.

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή N+TC περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας προφίλ με προηγμένη πλοήγηση. Το προφίλ μπορεί να παρακολουθεί τη βαθμολογία NikeFuel του χρήστη, να προβάλει ενημερώσεις για τις φίλες του χρήστη, σημειώσεις σχετικές με τις προπονήσεις αλλά και την πρόοδο σε κάθε πρόγραμμα. Η βελτιωμένη διάταξη της αρχικής οθόνης διευκολύνει τόσο τη μετάβαση στην αγαπημένη προπόνηση κάθε χρήστη όσο και τον εντοπισμό νέων προπονήσεων.Nike+ Training Club App

ΤΟ SHARING ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ

Με βάση τα δεδομένα που προέκυψαν από τις αθλήτριες, οι χρήστες της εφαρμογής N+TC που κάνουν share τις προπονήσεις τους περισσότερο από μία φορά κατά τον πρώτο μήνα χρήσης της εφαρμογής, κάνουν 80 τοις εκατό περισσότερες προπονήσεις τον συγκεκριμένο μήνα. Για να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο, η ομάδα ενίσχυσε τις δυνατότητες κοινής χρήσης της εφαρμογής για να κάνει το sharing ακόμη πιο εύκολο και διασκεδαστικό.Navigate the app easily with the improved home screen

Η εφαρμογή N+TC παρέχει τη δυνατότητα κοινής χρήσης των φωτογραφιών τόσο στο Instagram, όσο στο Facebook και το Twitter. Οι αθλήτριες μπορούν να τραβούν φωτογραφίες, πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την προπόνησή τους και να επιλέγουν από μια μεγάλη γκάμα από διασκεδαστικές σφραγίδες για να τις κάνουν share.Nike+ Training Club App_2

ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ: Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ NTC TABATA TONED

Στην αναβαθμισμένη εφαρμογή περιλαμβάνεται η νέα προπόνηση NTC Tabata Toned, η οποία παρουσιάζει έξι κορυφαίες αθλήτριες διεθνούς επιπέδου που δείχνουν πώς αντιμετωπίζουν τις πιο εντατικές προπονήσεις για κορυφαία αποτελέσματα. Κάθε επιπέδου αθλήτρια που θέλει να ακολουθήσει νέους τρόπους εκγύμνασης, μπορεί να κάνει την προπόνηση των παρακάτω κορυφαίων αθλητριών:

  • Leticia Bufoni, κάτοχος χρυσού μεταλλίου στο skateboard
  • Marlen Esparza, παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος χάλκινου μεταλλίου στο μποξ
  • Morgan Lake, δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στις νεάνιδες, στο έπταθλο και το άλμα εις ύψος
  • Kyah Simon, παίκτρια ποδοσφαίρου παγκόσμιας κλάσης
  • Lea Wallace, τέσσερις φορές μέλος της ομάδας στίβου NCAA AllAmerican
  • Michelle Wie, πρωταθλήτρια του U.S. Open γυναικών στο γκολφ

    Οι έξι κορυφαίες αθλήτριες που διαμορφώνουν την προπόνηση Tabata

    Οι έξι κορυφαίες αθλήτριες που διαμορφώνουν την προπόνηση Tabata

Η προπόνηση Tabata δημιουργήθηκε αρχικά για αθλήτριες κορυφαίου επιπέδου προκειμένου να τις βοηθήσει να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους μέσα από μια αποτελεσματική προπόνηση. Σε μια προπόνηση Tabata, οι αθλήτριες χρησιμοποιούν ένα εντατικό πρόγραμμα ασκήσεων σε ένα μοτίβο που επαναλαμβάνεται για αρκετούς γύρους. Το αποτέλεσμα είναι μια προπόνηση που ενεργοποιεί το αναερόβιο σύστημα και βοηθάει στη βελτίωση του συντονισμού ολόκληρου του σώματος για άριστη φυσική κατάσταση και μέγιστες επιδόσεις.

Κάθε κίνηση στην 12λεπτη προπόνηση NTC Tabata Toned είναι ένας συνδυασμός έξι βασικών κινήσεων που είναι σταθερές σχεδόν σε κάθε άθλημα ή προπόνηση: ώθηση, έλξη, ταλάντωση, βαθύ κάθισμα, λύγισμα και περιστροφή.

Οι βασικές αυτές κινήσεις δημιουργήθηκαν με βάση δεδομένα που προέκυψαν από κορυφαίους προπονητές της Nike. Με την προπόνηση NTC Tabata Toned το σώμα γυμνάζεται εξολοκλήρου, αφού οι κινήσεις βοηθούν στην καύση του λίπους και στη μυϊκή τόνωση.

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την προπόνηση NTC Tabata Toned: