Ολοένα και περισσότερες μελέτες συνδέουν τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής με τη γιόγκα. Οι λόγοι είναι τρεις: Πρώτον, οι περισσότερες στάσεις της γιόγκα βελτιώνουν τη ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου που επιφέρει διέγερση και πιο έντονους οργασμούς, δεύτερον, η αυτοσυγκέντρωση που απαιτείται για την εκτέλεση των ασκήσεων της γιόγκα βοηθά τους ανθρώπους να “ανταποκρίνονται” αντί να “αντιδρούν” στα ερεθίσματα. Με λίγα λόγια η γιόγκα μας βοηθά να χαλαρώνουμε, να αφουγκραζόμαστε το σώμα μας, να αντιλαμβανόμαστε πως λειτουργεί, να συνδεόμαστε μαζί του και εντέλει να απολαμβάνουμε τα ερεθίσματα που δέχεται.

Τρίτον, η συχνή εξάσκηση δυναμώνει τους μύες μας και κατά συνέπεια αποκτούμε γραμμωμένο σώμα και όπως γνωρίζουμε, το να έχουμε καλή εικόνα για το σώμα μας μάς κάνει πιο τολμηρούς και χαλαρούς στο κρεβάτι!

Έχοντας ως οδηγό την ακόλουθη εικόνα και με ένα ρυθμό επανάληψης τρεις φορές την εβδομάδα, ξοδεύοντας ένα με τρία λεπτά σε κάθε στάση, η βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής είναι σχεδόν δεδομένη:yoga-poses-for-better-sex