Το ωραίο σώμα, η αίσθηση του χιούμορ και ένα  λαμπερό χαμόγελο;  Αρκούν αυτά τα στοιχεία για να σε κάνουν μοναδική και αξιαγάπητη; Να σου χαρίσουν μία όμορφη, ελκυστική και αληθινή σχέση γεμάτη με συναισθήματα και έξαψη;

Δυστυχώς για να καταφέρεις να κερδίσεις την αγάπη και να φτάσεις σε ένα βαθύτερο και πιο σημαντικό επίπεδο οφείλεις να ψάξεις, να σκαλίσεις λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια και να βγάλεις θησαυρούς!

Οι τρόποι για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου είναι απλοί και γρήγοροι! Αν θέλεις λοιπόν να αποτελέσεις ένα εξαιρετικό δείγμα που μαγνητίζει την αγάπη (να γίνεις μαγνήτης αντρών) ιδού πως θα μπορούσες να τα καταφέρεις;

1. Γνώρισε τον εαυτό σου

Θέλεις να γνωρίσεις τους άλλους. Να τους μάθεις και να τους ανακαλύψεις από μέσα προς τα έξω. όμως γνωρίζεις τον εαυτό σου; Ξόδεψε χρόνο …μαζί σου! Ανακάλυψε τι σε ηρεμεί, τι σε κάνει χαρούμενη και τι αποτελεί τη βάση για να είσαι ακαταμάχητη. Τι σε κάνει συναρπαστική, μοναδική, τι σε ζωντανεύει, ποιες πληγές πρέπει να «κλείσεις», να θεραπεύσεις και να προχωρήσεις παρακάτω; Δώσε χρόνο και κέρδισε την αυτογνωσία. Όταν έχεις τις παραπάνω απαντήσεις βγες έξω και κέρδισε κόσμο και ντουνιά!

2. Αγάπησε τον εαυτό σου

Το κλειδί για να αγαπήσεις τους άλλους είναι να αγαπήσεις – πρωτίστως- τον εαυτό σου. Αυτό σημαίνει ότι ησυχάζεις και αφήνεις περιθώρια να σκεφτείς και να δημιουργήσεις. Να βρεις τρόπους που θα σε κάνουν καλύτερη. Να εκτιμήσεις τα θετικά και τα αρνητικά. Να αντισταθείς και να απογειωθείς. Να σε λατρέψεις με μανία και να γίνεις ακόμα πιο υπέροχη και γοητευτική. Νίκησε φόβους, διώξε αρνητικές σκέψεις, βρες ανακούφιση, νιώσε την ευγένεια και την αγάπη που πηγάζει από την ψυχή και άσε όλα τα ωραία να πλημμυρίσουν το σώμα σου!

3. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου

Μην υποκρίνεσαι, μην παριστάνεις κάτι που δεν είσαι και μην υποδύεσαι ρόλους που δεν σου ανήκουν. Αν το κάνεις θα εγκλωβιστείς σε μία θεατρική παρωδία που απλώς θα γεμίσει την ζωή σου με ψέματα. Φώναξε την αλήθεια σου, ζήσε την αλήθεια σου, βρες φίλους και ανθρώπους που θα σε δεχτούν και θα αγαπήσουν αυτό που είσαι και άσε όλα όσα έχεις –θετικά ή αρνητικά- να εμφανιστούν, να βελτιωθούν και αυτά που δεν πρέπει να εξαφανιστούν. Είσαι αυτό που είσαι! Μην κρύβεσαι.

4. Να νοιαστείς για τον εαυτό σου

Τρέχεις για τους άλλους και γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν. Νοιάζεσαι και κάνεις ό,τι μπορείς για να τους προσφέρεις χαμόγελο και ανακούφιση. Όμως τι κάνεις για εσένα; Πόσο και πως σε φροντίζεις; Καθημερινώς, ποιες είναι οι πράξεις σου για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου; Πάρε ανάσες, χαλάρωσε, ξεκούρασε το σώμα και την ψυχή σου. Μαγείρεψε κάτι ωραίο, διάβασε, κάνε βόλτες, διασκέδασε μόνη και χαρούμενη, Δείξε ότι νοιάζεσαι για το σώμα και την ψυχή σου! Δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη!!!

Καλή εβδομάδα!