Οφείλω να ομολογήσω πως κάθε χρόνο μετά την 25η Μαρτίου, με το που χωνέψω δηλαδή και το τελευταίο κομμάτι τηγανητού μπακαλιάρου, ορκίζομαι πως θα ξεκινήσω δίαιτα.

Η μέρα μεγαλώνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και όλα αυτά σημάνουν ένα συναγερμό στο μυαλό μου: «Bikini Countdown» (ναι, ναι κι εδώ πέφτει το τραγούδι its the final countdown αλλά τα παιδιά από το ΙΤ το δουλεύουν ακόμα το θέμα της μουσικής υπόκρουσης).

Είτε ακολουθείτε το παράδειγμά μου και ξεκινάτε δίαιτα κάθε άνοιξη είτε έχετε το βάρος που θέλετε, υπάρχει ένα θέμα που απασχολεί σχεδόν όλες μας, ναι, ήρθε εκείνη η στιγμή του χρόνου που αναφέρω τη λέξη ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.

Οι περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτως βάρους και φυσικής κατάστασης ονειρεύονται ένα σμιλευμένο σώμα δίχως την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Ευτυχώς που αυτό το όνειρο δεν είναι και τόσο μακρινό καθώς στην εποχή μας η επιστήμη της κοσμετολογίας μας εφοδιάζει συνεχώς με νέα εργαλεία προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας.

Για παράδειγμα, η Garnier συνεχίζει την συνεργασία της με την Lytesslab, τον ειδικό του «έξυπνου» υφάσματος με καλλυντικές ιδιότητες, και δημιουργεί την 1η βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic που δρα σε Κοιλιά – Μηρούς – Γλουτούς.shorty s-m

Τι ακριβώς συμβαίνει όταν φοράτε τη βερμούδα;

Η βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic συνδυάζει κρέμα αδυνατίσματος σε μικρό-κάψουλες στο εσωτερικό του υφάσματος, εμπλουτισμένη με αποσυσσωρευτική καφεΐνη, με ειδικό ύφασμα για μικρό-μασάζ. Με κάθε κίνηση η τριβή του υφάσματος στην επιδερμίδα επιτρέπει την απελευθέρωση των ενεργών συστατικών προς τις στοχευμένες περιοχές. Επίσης, κάνοντας οριζόντιο και κάθετο μασάζ ενεργοποιείται η μικρό-κυκλοφορία των κυττάρων.

Κατά συνέπεια, η βερμούδα Garnier Bodytonic συνδυάζει:

Αδυνατιστική σύνθεση σε μικρο-κάψουλες που σμιλεύει την επιδερμίδα.

Δράση ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Δεν επικεντρώνεται μόνο στην περιοχή των μηρών και των γλουτών αλλά ενεργεί και στην κοιλιά και στα παχάκια γύρω από τη μέση.

Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι πως φέτος η βερμούδα Bodytonic κυκλοφορεί στο χρώμα του δέρματος κι έτσι μπορείτε να τη φοράτε με τα ανοιχτόχρωμα σας ρούχα.

Για να πετύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα καλό είναι να φοράτε τη βερμούδα για 8 ώρες κάθε μέρα (έτσι κι αλλιώς δεν θα φαίνεται μέσα από τα ρούχα σας) για τουλάχιστον 20 μέρες ενώ είναι ιδανική για αθλητικές δραστηριότητες καθώς οι μικροκάψουλες ενεργοποιούνται περισσότερο όταν το σώμα βρίσκεται σε κίνηση.nadia-boule-garnier-bodytonic

Κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, σκεφτείτε πως η ενδεικτική λιανική τιμή του εν λόγω προϊόντος είναι 24,99 ευρώ και μπορείτε να την πλύνετε στο πλυντήριο και η αποτελεσματικότητα της να διαρκέσει μέχρι και τις 30 πλύσεις.

Τα όπλα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης είναι λίγο-πολύ γνωστά: σωστή διατροφή, πολύ νερό και συστηματική άσκηση, καλό όμως είναι να προσφέρουμε στο σώμα μας κάθε δυνατή βοήθεια. Η βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic βοηθά στο να κάνει την αντίστροφή μέτρηση για την πρώτη εμφάνιση στην παραλία λιγότερο αγχωτική!